Mivel tudnám az ablakomat besötétíteni ?
Új abalakaim lettek a szobámba, és a redőnyöket nem tettük vissza mert már ősrégiek voltak.
A kérdèsem az lenne, mivel tudnám besötétíteni ?
Sajnos egy karnis rúd van,amin már van egy spagetti függöny. Nagyon idegesít,hogy esténknént mások belátnak simán?
A lehető legolcsóbban,hogy jönnék ki? Akármit meghallgatok ;)
Én is kipróbáltam, és úgy lehet látni, mint egy tejüvegen át. Mint egy tipikus panelszoba ajtaján. Betűket... vicc.
Na meg nem csak fehér van, hanem színes is, ami olyan, mint egy mozaikablak, azon nem látsz át.
14-es, 11-es voltam, bocs, akkor félreértés történt, én tükörfóliáról beszéltem, nem az elhomályosító fóliáról. Valóban vannak azok a tejüvegszerű fóliák, amikből van mintás is, azokon tényleg nem lehet átlátni. A tükörfólia viszont olyan, mint a kihallgató szobákban a tükör, az egyik oldalán átengedi, a másikon visszaveri a fényt. Nekem ilyen van, ha kint süt a nap, akkor nem látni be az ablakon, mert olyan, mint a tükör. Ha kint sötét van, bent ég a villany, akkor elég jól belátni sajnos.
Nem hiszem, hogy az elhomályosító fólia jó lenne a kérdezőnek, mert akkor ő sem lát ki. A tükörfólia szintén nem jó, mert nappal ugyan kilát és nem látnak be, de éjszaka nem így van. Függöny vagy roló lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!