A lakótársam félt, hogy elítélem, mert fiúkat hoz fel. Engem nem érdekel, de miért azzal van elfoglalva, hogy én ismerkedem-e és miért nem lát senkivel?
Szóval a szobatársad meleg?
Én viszont ha erről kérdezne válaszolnék neki, csak érdekli hogy neked össze jött-e egy párkapcsolat. Ha pedig veled szeretne összejönni annak ellenére hogy heteró vagy, simán csak utasítsd el.
Ha olyan kérdéseket tesz fel, amik zavarnak, mert a magánéletedbe való beavatkozásnak tekinted, akkor mondd meg neki, hogy
"Ne haragudj Zsuzsi, de ezek olyan dolgok, amiket nem szeretnék veled megbeszélni! Értékelem a nyitottságodat, de én nem vagyok ilyen."
Bocsi, nem tudtam hogy lányok vagytok, de ez nem derült ki a kérdésből ha jól látom.
Az is lehet hogy barátkozni szeretne, mert úgy gondolja hogy téged érdekel ez a téma. Szerintem válts témát ilyenkor, vagy csináld azt amit a 2. válaszoló mondott. Csak lehetséges hogy attól meg fog sértődni.
Az első válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!