Melyek a veszélyes utcák a 8.kerületen belül? Hol nem érdemes lakni?
A Práterben laktam régen. Nem mondom, hogy nem sötét környék, de azért veszélyesnek sem nevezném. Ha rendbontás van, akkor az általában családi perpatvar.... :D Át kell menni az út túloldalára és ennyi.
Aztán idővel egy picit arrébb költöztünk. Nekem a Balázs Béla utca sem túl barátságos, pedig rehabilitáció alatt áll, de ez is csak felfogás kérdése. Ha alapvetően nincs c fóbiád és normális társasházban élsz, akkor nem mondanám annyira durvának a helyzetet.
Engem pl. sokkal jobban zavar a legjobb barátnőméknél egy baromi szépen felújított, Keleti pályaudvar közvetlen szomszédságában lévő régi gangos házban, hogy a bejárat mellett közvetlenül egy marha hangos dakota család él, nyitott ajtó mellett úgy, hogy sokszor üvöltve gyilkolják egymást. Ilyen házba mondjuk nem szívesen költöznék.
1 évet laktam a Szerdahelyi utcaban. (Teleki 1 perc séta) soha senki nem bántott, nem szólt hozzám, pedig amúgy rettegtem kB 2 hónapig hogy mivan ha?
Amúgy. Diószegit nagyon nem ajánlom, maradj a Blaha környékén (nepszinhaz eleje, max a telekiig,).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!