11/21 A kérdező kommentje:
10# Akkor neked se volt túl jó tapasztalatod egyszer jött hogy a mi kis két hánapos cicánk megfogta a nagy kakasát ráadásul akkor kint se volt az udvaron csak látta hogy viszek egy cicát másnapra azt monda hogy az én macskám fogta meg a kakasát és vigyel el vagy hívja a rendőrséget mondtam nyugodtan hívja csak és az mondta lusta vagyok hogy nem tartok tyúkot macska helyet de alergiás is vagyok a tollakra
Az ilyennel nem kell törődni, hadd mondja a magáét. Csak ott kell hagyni. Tudom, hogy zavaró, de mást nem tudsz vele csinálni. Törődjön a maga dolgával.
2020. okt. 15. 12:22
Esküszöm nem értem!
Te is, ő is egy-egy családi házban laktok, vagy mindketten egy társasházban? Ezt csak a központi fűtés miatt kérdezem.
Ha egy-egy családi házban, akkor mi köze, hogy te elindítod a fűtésed?
Ha társasházban, akkor meg a lakók szavazzák meg, hogy induljon, vagy ne induljon a fűtés.
2020. okt. 15. 12:38
Borítékolom, hogy első lépésben ki fogja nyírni a cicádat!
Ha ezt nem szeretnéd, akkor ne engedd ki.
2020. okt. 15. 12:39
A rendőrt hagyniod kellett volna. Látnák, hogy full bolond.nincsenek gyerekei, hogy ra szolnanak
2020. okt. 15. 12:47
16/21 A kérdező kommentje:
15# Tölem nyugodtan hívja ki a rendőrséget és van családja van egy rakás gyereke de azok nem törödnek aval hogy mit csinál
14# megmérgezte valaki az állatorvos azt mondta hogy mereget talált a gyomrába és egy hajszál híja volt hogy el pusztul azota ki se engedem hogy ha nem vagyok ott
13#különálló családi házban lakunk mi is meg ő is
12#probálom de már kezd betelni a pohár
El lopták a kezedet , hogy nem tudod megrázni?
2020. okt. 15. 16:13
A pofázásait még csak-csak elviselném, na de ha megmérgezné a háziállatomat, azt garantáltan ő sem élné túl!
2020. okt. 15. 22:23
19/21 A kérdező kommentje:
A teraszon voltam mikor megint elkezdte mondani a szokásos dolgot de most be volt kapcsolva a videokameram hogy a cicámat videoztam le és visza kerdeztem mert elegem volt hogy mi alapon monda ere meg aval fenyegetözöt hogy fel jelent mert csunyán beszélek vele azt a videot hassználhatom bizonyitéknak bár eleve a cicámat vesszi de halatszik a hangaj és miket mond
Nem kell komolyan venni. Ennyiért nem tud feljelenteni. Amúgy tegyél valami magas gyékényt a ketítésre, hogy ne lásson be, aztán óbégasson amit akar.
2020. okt. 17. 18:17
Kapcsolódó kérdések: