Ki hol él/élne szívesebben az alábbiak közül?
Ha nem bánod,írnék is.
Amennyiben van autó és a közelben nagyobb város,ahol kb.minden elérhető (munkahely pl.)és elintézhetőek a hivatalos dolgok is, akkor tanya. :) persze kellő anyagiakkal. Olyan igazi tanya,ahol lehet mindenféle állat, leginkább kacsák,tyúkok,lovak,kecskék. És persze sok kutya. Mivel ez nincs,maradtam a kisvárosnál (alig 9000 fő), ami közel van megyeszékhelyhez. Laktam Bp-n 10 évig,de itt vagyok igazán itthon.
32/n
Én naponta ingázok és szörnyű, mert minden mindig késik, tömött a vonat, másfél óra így beérni, és aznap még haza is kell jönni. A város pedig nem olyan sűrűn lakott, így minden normális bolt minimum fél órára van, városon belül tömegközlekedés pedig alig van, csak ami Budapestre megy a főúton.
Én vagy Budapesten keresnék egy tiszta, békés kertvárosi részt naaagyon közel a boltokhoz/megállókhoz, vagy falun/tanyán laknék, mert ott is közel van a bolt és a megálló. :D Ez már attól függene, hogy találok munkát.
Nagyon sokáig kisváros párti voltam, de el kellett fogadnom, hogy ott nem tudok egyről a kettőre jutni az életemben, úgyhogy egy éve Budapestre költöztem, és nem is tervezek innen egyhamar továbbállni :)
26/F
Én nem szeretem a nagyvárost, Pestet pláne nem bírnám. Kisvárosban nőttem fel, én szeretnék kisvárosban venni házat is, csak nem itt ahol lakom, hanem mondjuk a Balatonnàl.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!