Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapestről költöztem egy...

Budapestről költöztem egy 18000 lakosú Pest megyei településre,de nagyon kirekesztőek és ellenségesek velem az itt élők.Nektek is van ilyen tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 11:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem Nagykáta.Van még más település is Pest megyében.
2020. szept. 27. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

Azért mondtam ezt, mert, ha jól tudom, nagyjából ennyi a lakossága és közel is lakunk hozzá. És sok a cigány is sajnos.

Többi tapasztalatból meg lehet tanulni. Én ugyan nem vagyok túl barátkozó, de a párom jóban van a szintén nemrég ideköltözött fiatal családokkal. Sőt, olyan is van, hogy a valószínűleg ide született néni vigyáz az egyik, csak tavaly óta itt lakó fiatalasszony kisfiára, mint egy pótnagymama.

2020. szept. 27. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagykőrös esetleg? Én ott éreztem ilyen ellenségeskedést (nem budapesti vagyok, és csak alkalmanként pár órát töltöttem a helyen).
2020. szept. 28. 19:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott kicsit többen laknak. Én még Szentendrére (bár ott is van vagy 20-25 ezres lakosság), Pilisvörösvárra vagy Budakeszire gondoltam, ez mind közelebb van Óbudához, ahonnan az illető költözött.
2020. szept. 28. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pomáz? Legjobb barátomék '18-ban oda költöztek, egy évig bírták a hasonló ellenségeskedők miatt.
2020. szept. 28. 21:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem Pomáz.De sajnos laktam ott.Ez ahol most lakom eléggé emlékeztet rá.
2020. szept. 28. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, de titokzatos vagy!

Nem is értem az okát.

Ide az emberek többsége azért jár hogy információt szerezzen.

Te is segithettél volna azoknak akik fontolgatják az odaköltözést.

Egy csomó olyan topic van itt ami településeket elemezget ilyen szempontból.

Szerintem - és bocsi a kritikáért - de elég gyerekes részéről ez a titkolózás.

Azt gondolom hogy tizenéves lehetsz még.

Ha igen, akkor még próbálj meg beilleszkedni ott, hasonló barátokat szerezni.

2020. szept. 29. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!