Milyen gyakran láttok piros, karanténos matricát ajtóra kitéve?
Figyelt kérdés
Azt a piros feliratot ami azt jelenti hogy karanténban van valaki eddig hányszor láttatok? Milyen gyakran találkoztok ilyennel?2020. szept. 15. 19:49
1/23 anonim válasza:
Fura vagy nem, de én még egyszer sem láttam ilyet.
2/23 anonim válasza:
Pár alkalommal. De nemsokára az én házamon is lesz.
3/23 anonim válasza:
Nekünk volt, amikor kitalaltak okosan, hogy minden belepo kamionos kap.egy nap kellett, hogy rajojjenek, mekkora ökörséget csinaltak.
5/23 anonim válasza:
Én még egyet sem láttam. Csak abból a sárga matricából láttam eddig, de abból is csak egy darabot.
6/23 anonim válasza:
nálunk is volt szombat reggeltől vasárnap estig. szintén kamion.
hétfőn lekerült, mert a "kamionos nem fertőz..", mehet dolgozni
a cédulát elraktam, majd 10 év múlva fölteszem a vaterára
7/23 anonim válasza:
Pirosat még nem,csak sárgát láttam,abból is 4 vagy 5 darabot
8/23 anonim válasza:
2 db-ot láttam a környéken, egyik 2 házzal arrébb, őket jöttek is ellenőrizni, pont 5 perccel azután, hogy hazértek, a család egyik férfitagja pedig a rendőrökkel egy időben futott be. :D
9/23 anonim válasza:
Eddig nullát. De az ilyet jobb elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!