Sírhatnékom van,hogy manapsàg milyen hàzak épülnek és hozzà milyen "kert" tàrsul?
Hát igen 9-es, csakhogy ezt a teóriádat nem egy kiöregedő, kihaló kontinensen (Európában) kellene nyomatnod, hanem Afrikában, Ázsiában!
pláne, hogy a megszületendők fogják előteremteni a nyugdíjra valót.
ja, nem..
Kedves 13-as, simán lehet Pest megyében is venni nagy építési telket és építeni rá.
Ez kapásból közel 180 db növekvő ársorrendben és csak 8 millióig kerestem:
Magam ismétlem, hogy leírom: Kinek mire van igénye!
Első találat Valkó, na ja, költözzön oda akinek hat anyja van :D
Lehet venni telket olcsón, szokás szerint a leggazabb helyeken, ahol igénytelen ember se vesz szívesen...
Nem egy kerületben lakunk? :D a minap én is ezen gondolkoztam. Még 5 évvel ezelőtt is egy csendes, nyugodt, barátságos kis környék volt családi házakkal, nyaralókkal. Most meg lebontják a családi házakat és a vállalkozók társasházakat építenek pénzmosásként, amikben aztán nem lakik majd senki. 3 ilyen ház áll üresen évek óta csak a mi utcánkban.
Amit még szintén nem értek: ennyi pénzért amennyibe ezek kerülnek, már kapsz egy kertesházat saját kerttel és nem kell közösködni, plusz nincs a szomszéd a szádban.
Látom fogtad a lényeget és sikerült eljutnod az első hirdetésig, kiválasztva a legszarabbat, ami nyilván a legolcsóbb!
Nem tudom honnan szedett lózungokat lobogtatsz itt, de felvilágosítlak, hogy a legnagyobb ökológiai lábnyoma Kínának, az USA-nak és Ausztráliának van. Nagyjából a százszorosa mint Európának!
De igazad van, te ne szaporodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!