Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni, ha a szomszéd...

Mit lehet tenni, ha a szomszéd állandóan a közös folyosón tárolja a szemetét?

Figyelt kérdés

Mostanában alig járnak el otthonról, gondolom home office-ban dolgoznak. Ha megtelik a kukájuk, csak fogják, és kiteszik a szemetes zsákot a folyosóra, és majd amikor mennek valahova akkor leviszik (jó esetben). Van hogy napokig kint van, és már orrfacsaró bűzt áraszt magából. Mintha rothadna benne valami. Volt hogy én vittem le, mert már nem lehetett megmaradni a bűztől. Szóltam nekik, megígérték hogy leviszik mostantól, de ma megint csak ki volt téve a folyosóra. Már gondolkoztam hogy kiirom a liftbe, hogy a közös folyosó nem szeméttároló, de szerintem süket fülekre találna.

Mit lehetne tenni? Vagy csak én reagálom túl? Nálatok vannak ilyen szomszédok?

2020. szept. 15. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

"Egy összecsomózott szemetes marha nagy bűzt áraszthat"

Nem zár olyan jól az a csomózás.

Nálunk speciel ikres szomszéd csinálta ezt, szaros pelenkákkal, no comment. Pont aznap volt lakógyűlés, és a végén, amikor lehetett kérdéseket feltenni és hozzászólni, a férjem felszólalt, hogy jó lenne, ha nem a szaros pelenkákon kellene átesnie a folyosón.

Azóta egyből leviszik, igaz, nem köszönnek, de kit érdekel.

2020. szept. 15. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

"Ha összekött a szemét, akkor mi értelme van kirakni az ajtó elé?"

Az, hogy az emberek nagy többsége lusta, mint a dög:((

2020. szept. 15. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
én azt nem érzem, hogy ő nem érzi a saját kirakott szemetese bűzét? "csak" a szomszéd?
2020. szept. 15. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

#14:

Neked biztos le van vágva az orrod, vagy tényleg ekkora gyökér vagy. Nem baj, kellenek ide az ilyen paprikajancsik is, nélkületek unalmas lenne a Gy.k.

2020. szept. 15. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kopogj be, és mikor nyílik az ajtó egy elegáns mozdulattal beíveled rajta a zsákot. ;)
2020. szept. 16. 13:31
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Egy időben az én szomszédom is rákapott erre, mikor gyereke lett. Szóltam szépen, kevésbé szépen, cetliztem, nem használt. Aztán nemes egyszerűséggel rászoktam arra, hogy ha meglátom a zsákot, akkor kiszórom a lábtörlőjére a tartalmát. A 3. után megértette az összefüggést és abbahagyta.
2021. febr. 1. 20:42
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó mekkora kicsinyes tirpák vagy XD
2021. febr. 1. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
17, megnézném, te mit szólnál, ha hetekig a te ajtód előtt bűzölögne a használt pelenka és a szép szavakon már túl vagytok...
2021. febr. 1. 21:48
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Hetekig persze, gondolom kirakja este, leviszi reggel te meg problémázol
2021. febr. 1. 22:07
 20/20 Bolyka73 válasza:
25%

Én 32 éve így csinálom. Én ételt nem dobok ki, nincs a szemétbe Tehát nincs ami bűdos legyen. Ez sose volt régen gond. Tele lett a szemét, kitettem az ajtó elé. és ha mentem le levittem. Mivel naponta üritem, mindennap lekerul a szemétbe. 16 éve élek ebbe a házban,... Mostanában a, szintű jön bekoltozott egy idős ember és ő kezdett el kötözködni. Régen nem értek rá az emberek ilyen hülyeség fel foglalkozni, ez nem nagy dolog, hogy kotozkodjunk a másokkal.

Szerintem aki ezért szól a másiknak anbak nincs saját élete, és túlságosan raer. Szerintem őt csak sajnálni lehet.

2022. márc. 4. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!