Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehetne kigolyózni az...

Hogyan lehetne kigolyózni az alsó szomszédot, akinek a hülye gyereke órák hosszat játszik nagy lábdobogások közepette sportversenyt a kerék-alávaló dög kutyájával?

Figyelt kérdés

Kb. 1-1 és fél éve költöztek ide Idiótáék alánk. Állítólag albérlők. Annak idején azzal kezdték, hogy buliztak éjjeli kettőig discó-zenére. Mert ez "pont egy lakótelepi lakásba-épületbe való"... (A gyámhatóság lehetséges ügyfelei: csecsemőkorú és egészen kiskorú gyermekeik vannak, akik máig késő éjszakáig viháncolnak-rohangásznak a hülye döggel...)

Már nagyon tele van a hócipőm velük és ebben egyetért a mellettük lakó szomszéd és az alattuk lakó nyugdíjas házaspár is!!!

2020. aug. 28. 18:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%

#11:

Nem akkor dübörögtetné, amikor ő aludna, te nagyon madár!

2020. aug. 28. 20:07
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

5os sajna lehet

en nem csak azt hallom ha jarkal,ha leejt valamit,megnyitja a csapot,lehuzza a vécét,becsukja az ablakot,becsapja az ajtót,bedug valamit a konektorba.konkrétan tudom h az alattam lévő mikor er haza,mikor kel és mikor fekszik.

És 2019ben épult társasházról beszélek

ja egyébként az oldalsó szomszéd járkálást is hallani.

Fejunk felett pedig senki,sajnos vannak ennyire hitványan megépitett hàzak

2020. aug. 28. 21:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Kérdező mivel te laksz felettük igazából abszolút helyzeti előnyben vagy, hívj át barátokat, cdinálj bulit, légy kreatív..
2020. aug. 28. 21:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Fektessél 2 hangfalat hangszóróval lefelé a földre, tekerd az erősítőt 2-3 hangerőre, tehát úgy normál hangerőre, majd nyomassad ismétlésben az "add ide a didit" című számot;)

Ha jól lefekteted földre őket, akkor te ebből semmit sem hallasz, de ők mindent s odébb fognak állni 1-2 hónapon belül:DDD

Persze, előtte megkérheted őket, hogy 21 órától kuss legyen reggel 8-ig, mert minden lakónak ez a kérése s ezt akár egy aláírásos nyomtatvánnyal is bemutathatod.

Ha betartják, örülhetsz, ha nem, akkor adj nekik;)

2020. aug. 28. 21:55
 15/25 A kérdező kommentje:

Túl sok értelmes választ nem olvastam, ha mégis olyant, amit már magam is végigjártam.

'79 óta élek ebben a házban és az a második lakásunk, ahol élek. (Számbelileg a harmadik, mert hogy a szüleim lakásában éltem ebben az épületben először!)

Ami Idiótáékat illeti amikor elkezdték tavaly bömböltetni a majom zenéjüket le is szóltam nekik, hogy illene halkabbra vagy némára venni. K. 10 percre meg is tették... Már akkor látszott, hogy olyan sötétek és öntörvényűek, mint az állat. A nagypofájú hülye picsa k*rva anyjuknak például biztos, hogy még mindig nem nőtt be a feje lágya!

Mint már írtam '79 óta ebben a házban élek. Régebben is voltak renitens lakótársak, de előbb-utóbb felfogták, hogy anélkül is jól érezhetik magukat, hogy a lakótársaik magánéletét zavarnák. Ezek nem! ezek olyan sötétek, mint az állat. Ami a lakás-tulajodonosukat illeti meg kitörölhetjük vele a hátsónkat: legalább olyan sötét, mint az albérlői.

Saját lakásunkban lakunk és nekem is van 2 gyerekem, akik hogyan hogy nem felfogják, hogy nem kell ész nélkül dobogni-rohangálni pláne nem egy hülye dög lábtörlő kutyával!!!

Ja és a közös képviselő? Az egy külön röhej a "diccccssőséges" szarkeverő vállalkozók fajtájából, aki csak a saját pecsenyéjét sütögeti és keveri szart. Csak az utóbbi 1 évből vagy 3 dolog miatt haragszom rá...!

2020. aug. 30. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Költözz kertes házba.
2020. szept. 7. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:

Vegel ki a menhelyrol ket nagyobbtestu kutyat. Ketten tudnak jatszani otthon nalad es nem hallod toluk a szomszed kutyajat. Nalad nincs gyerek,ezert kell ketto kutya. Ha nem eleg nagyok,nem lesznek eleg hangosak.

Vinned kell oket setalni es futni,igy relaxaltabb leszel es jobban alszol. Veluk egyutt az agyban.

Esetleg meg javaslok magneziumcitratot szedni.

Hallgarhatnal zenet.

Jatszhatnal hangszeren.

Jarj el konditerembe ,baratokkal szorakozni.

2020. szept. 9. 03:31
 18/25 anonim ***** válasza:

15

Ha semmi értelmest nem olvastál, szenvedj csendben, jogod van hozzá;)

2020. szept. 9. 08:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Befásult öregember, nem igaz nem lehet kompromisszumot kötni. Maga is hibás biztos őket is zavarja valamivel, így jó hogy még jobban csinálják...
2020. szept. 9. 09:34
 20/25 A kérdező kommentje:

Hogy mi van az alattuk - mármint K.-ék alatt - lakó öregekkel már nem érdekel. A fészbúkon is előadtam magam és kiposztoltam az alattunk lakó nagy zajt keltő agyilag sötét albérlőket. Persze rájöttem, hogy ki áll mögöttük és kinek az albérlői, amire céloztam a fészbúkon. Erre "hálából" a lakástulajdonos könyvelő csaj elhintette a szomszédok között, hogy a másik lakásunk tulajdonosát meghamisítottam.

Pedig aki itt hamisított valamit az csakis a közös képviselő lehet ugyanis az írta ki a feleségem leánykori nevét a másik lakásunkhoz a kapucsengőre!!! Hogy olvasni nem tud és a matekot sem tudja mi sem bizonyítja jobban, hogy a lakásból az én tulajdoni részem 3/4, a feleségemé pedig 1/4. Mesélje el már el nekem valaki, hogy mióta több az egynegyed a háromnegyednél...!

Már 41 éve lakom ebben a házban és nem áll szándékomban elköltözni. (Soha nem is volt!) Mégis a régebbi rosszindulatú pletykafészek nyugdíjas szomszédok közül többen beképzelték maguknak, hogy el fogunk költözni. Ezt a sok majom arra az első hozzászólásra alapozta, amit nekem a posztomra írt az egyik régi ismerősöm. (Ránk akarta tukmálni az anyja házát! Elmehet a búsba nagypofájú h. hivatásos vőfély...!)

Most ott tartunk, hogy amikor a kis h. gyerekek futkároznak alattunk a k.u.r.v.a kutyájukkal, akkor én is felhatalmazom a gyerekeimet arra, hogy szaladgáljanak. Örömmel vevők is erre, mert régebben mindig rájuk szóltunk, hogy álljanak már le. Már egy jó ideje nem érdekel és nem szólok rájuk, hogy ne rohangáljanak. Most már másképp állok hozzá. Csak "élvezkedjenek" alattunk K.-ék a h. gyerekeikkel!

2020. nov. 15. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!