Milyen a Deák tér? Laktatok már a közelében?
Mennyire veszélyes?
Milyen programok vannak ott?
Köszön szépen.
Csak gondolkozom, hogy Pesten hova költözzek olyan 2-3 hónapon belül.
Én még a 11.kerületre gondoltam, nem tudom az mennyivel jobb.
Amúgy még nincs kocsim ott szeretném majd elkezdeni a jogsit, meg idén érettségizek és a sulibajárást is meg kell oldalom vagy ott keresek egyet (estis vagyok)
Az sem árt, ha megfizethető az ottélés, bár nem egyedül leszek, hanem lakótársakkal,de nem mondhatnám, hogy mindegy mennyi az albi meg a boltok.
Az nem baj, ha forgalmas, csak és jó, ha van lehetőség bulizni mozizni stb, csak mondjuk ne akarjanak kirabolni egyből, hogy kimegyek az utcára.
Szóval, ha tudtok ennek (nagyjából) megfelelő környéket, akkor szívesen elolvasom.
Eddig laktam a Markó utca 1-ben, Kossuth tér 9-ben, Hold utca 15-ben és most költözöm a Blaha mellé.
Nem teljesen a Deák mellett, de gyakra lesétáltam a távolságot.
A deák tér nekem mindig is biztosnságos, zsúfolt helynek tünt. Rengetegszer voltam már ott éjfél körül és soha sem éreztem magamat picit sem veszélyben.
Vannak fura alakok, azt le kell szögeznem. Hozzám senki sem jött még oda, de amikor egy barátommal voltam kint (aki nő) akkor oda jött hozzánk két furcsa gördeszkás, akik valamilyen tudatmódosító szer alatt voltak, de végül egy különös 10 perces beszélgetésen kívül más nem történt.
Ott sem féltem, sem a barátom csak óvatosan leakartuk vakarni őket, mert erősen nyumultak rá.
A Deák tér fölötti Lipót város rész (amiben elvileg a Deák is benne van) a lehető legnyugodtabb és biztonságosabb szerintem az egész országban.
Kb minden utcában állnak éjjel is rendőrök, mert az a környék tele van mindenféle minisztériummal.
Néhány részeg külföldin és pár kutya sétáltatón kívül nagyon senki sincs kint éjfél körül már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!