Kedves Mindenki! Ti mit tennétek olyan szomszédokkal, "akik" 10. hónapja keserítik meg az életeteket? Hivatalos utat végigjártuk, birtokvédelmi határozat van ellenük, meg nem bünteti senki stb... Minden ötletet szívesen fogadunk!
Eloszor is redony vagy zsalugateres kulso ablakszarnyak. Foleg a gyerek szobajara. Fel kell szereltetni.
A szomszeddal meg ugy b.szhat ..sz ki, ha tovabbra is azt hiszi ettol eddig alszik a gyerek, de kozben meg szepen eltolod a gyerek napirendjet. Igy mire dibalni kezdi a vasakat a gyerek mar kipihente magat. Masreszt nekem pl 4 evesem mar nem igazan akart delutan aludni igy csak csendes pihit rendeltem el neki. Sotetebb helyiseg es itt konyvet lapozhat vagy fekudhet a plusseivel de nincs beszelgetes, mesenezes stb.
A gyerekedet meg esetleg arra tudod meg raszoktatni hogy keresel neten ilyen altatos zeneket youtuberabeirod baby sleep music es kiad wgy csomo uncsi zenwt vagy baby mozart ami meg fejleszti is az agyat.
Es ezt beteszed hatterzenenek es igy aludjon el. Hamar megszokna es ugy kevesbe ebresztene fol egy azon kivul eso kinti zaj.
Ja es a szoban belul meg vastag szovetanygu sitetitofuggyonyt is beszerezhetnel ami a hangot is valamennyire lefogja (a redony vagy zsalugater melle).
Meg lehet en bevetnem a le.zarom tablettas modszert vagy a erseklodom huyle libakent, hogy hu milyen fukaszad van? En is de szeretnek ilyet. Es hamar megunna ha latja nem bosszankodtok tovabb.
Vegyél pár vasat te is aztán reggel 6kor menj ki az udvarra aztán jàtsz veluk fél órát,ha szólnak?Nyugodtan mond meg ha nekik szabad akkor nektek miert nem?
Jaaa,hogy ok aludnának?Mond meg a te gyermeked is aludni
Vágjatok már vissza konyorgom
Gondolom sokaig alszanak,nah azt kéne megvétozni.
Aztán belelépni a szájukba ha nekik áll feljebb
Csak azért irom mert nàlunk hangos szomszéd miatt volt ez,társasházban
nem tudtam aludni,korán keltem.
Neaggodj,reggel mint egy vadbarom ugy keltem és készultem el
Igaz 1 hét után idejott pattogni,de amig nem tudja milyen átélni addig nem foglalkozik vele
neaggodj azota csend van,tudja nagyon jol ha aludni akar,neki is hagynia kell másokat.
Most olvasom a kommenteket, hát.... Kérdező, itt csupa rosszindulatú, észosztó hülye van! Túlságosan ingerült vagy kérdező? Hát nyilván, mivel az idegeidre megy a másik szemétkedése és csak azért is szivatása.
Egyértelműen meg lett kérve normálisan, és egyértelműen a szomszéd egy igazi gyökér. Amúgy a csendháborítás már nagyon régóta nincs időponthoz kötve.
Amerikában már min. halálosan megfenyegették volna a zajongó fickót. Mindegy is itt, hogy a gyerek alszik vagy sem, ha alapból zavaró ez a rakodás.
Az, meg hogy költözz el, hát aki mondja, az nem gondolja végig, miket beszél. Hogy felépíted az otthonod, szereted, ott élsz, pénzt költesz rá, emlékek fűznek hozzá, az nem úgy megy, hogy beböfögöm, költözz el.
Itt az amúgy értelmi színvonal kb. egyenlő a 0-val.
Kérdező, igazad van, ne foglalkozz az itteni kommentelőkkel, mert hasznodra nincsenek. Van olyan olyan sejtésem, ők pont olyanok, akik csak magukkal törődnek, és leszarják a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!