Magánkollégium vagy albérlet érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Ma voltunk magánkolit nézni, de nekem nagyon nem tetszett, az egész olyan volt, mint egy nyomortanya, olyan kis szoba amibe megfulladok, 14 emberre egy wc, az egész egy olyan házban ami össze akar dőlni, ki van írva, hogy omlásveszély.
Mindez 80 ezer forint. Azt hittem, hogy a magánkoli az valamivel puccosabb hely, de ehhez képest az egyetemi koli luxuslakosztály volt.
Ennyiből talán lehetne egy normálisabb albérletet, egy szobát kibérelni nem?
2020. aug. 8. 18:23
1/3 anonim válasza:
Rengeteg facebook csoport van. Egyikben vagy akár az összesben leírhatod az elképzeléseidet, amire max 80 ezret tudsz fizetni. Próbát megér. Láttam olyan egyszer, hogy havi 40 ezer, persze az olyan is volt, de nem omlásveszélyes, nem penészes, nem csótányos, csak gagyi. Nagyon, nagyon gagyi + nincs mosógép és bútorozatlan. Nade, 40-ért megérte, ezt bátran állítom.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez egy 2 méter széles 9 méter hosszú lyuk volt.
2020. aug. 8. 18:48
3/3 anonim válasza:
Lényegen nem változtat.
Írd ki face-re, aztán meglátod. Ha van olyan, ami megfelel, probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!