Mit lehet tenni? Kezdek megőrülni.
Sziasztok!
Kb 1 éve új szomszédok építkeztek elég közel hozzánk.
4 gyerekük van. Kezdetben jóban voltunk, de ez mára nagyon megváltozott. Van egy 16 éves fia, aki rendszerint az ablakunk alatt vonyít. Igen, vonyít. Lehet farkasnak képzeli magát vagy farkasok nevelték, nem tudom.
A kislány sikítozik csak úgy. Először azt hittem ölik, ezért kinéztem az ablakon, de nem. Áll a kert közepén és sikítozik magában.
A legkisebb gyerek 1 éves, az meg hajnali 7-től ordít. Nem vicc, este 9-ig EGYFOLYTÁBAN. Ha épp nem ordít, akkor sikítva hisztizik és örjöng.
Én eleve home office-ban dolgozom, szóval pontosan hallom, ahogy reggel kirakják a kertbe, ott elkezd monoton fejhangon ordítani és abba sem hagyja estig.
Már szóltam normálisan, becsuktam az ablakot, szóltam nem normálisan is. Kezdem azt hinni, hogy a szülők is retardáltak, mert azok csak ott vannak mellettük és bámulnak maguk elé. A fél kerület zeng, ha kint vannak. Már 2 házzal lejjebb is kérdezték, hogy mi a franc ez az egésznapos üvöltözés.
Most épp megint ordít a legkisebb, a nagyobbik fiú meg visszaordít neki. És nem zavarna ha játszanának, mert az hanggal és zajjal jár, de egész nap ez durva, 7 napból hetet.
Mondjuk ha nem ők üvöltöznek, akkor az anyjuk üvölt vagy a kutyákkal vagy a gyerekekkel.
Bármilyen tanácsot elfogadok. :D
Készíts egy youtube csatornát az "Őrült család élete" címmel s keress rajtuk:DDDD
Ilyeneket szeretik, mint a brazil szappanost:)
Keszits youtube csatornat!!!
Lehessen szavazni,epp mit vess be ellenuk :D
Tukrozd a viselkedesuket. Ha vonyit allj oda melle es te is vonyits. A kislanyt is utanozd. Ennek hatasa lesz. Szimpatikus leszel nekik. Valszeg abbahagyja a gyerek es elkezd panaszkodni neked. Ki fogja mondani,mi baja.
A gyamugy biztos,h kiderit vmit. Itt bantalmazas folyik a negyfal kozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!