Följelentettek a Szomszédok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már itt az elején leszögezné, a kérdés nem kamu! Szereztem multkor egy babettát, megcsináltam, üvegtigrisesre, és mentem vele, és kiabáltam, hogy ÍZí rájder öcsém.. És levideóztak és feljelntettek. Mit tudok ilyenkor csinálni??2020. júl. 28. 21:50
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bolond, csak kiéltem a bolond vágyimat. :DD
2020. júl. 28. 22:19
12/20 A kérdező kommentje:
Mekkora büntetésre számíthatok?
2020. júl. 28. 22:35
13/20 anonim válasza:
Max. egy ejnye-bejnye:D De szerintem ők is vidulni fognak egy jót:D
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor pénzbüntetésre nem számíthatok?
2020. júl. 28. 23:21
16/20 anonim válasza:
Máskor nem csinálsz ilyen dédóságokat...
17/20 anonim válasza:
Szerintem meg jelentsd fel őket, hogy a tudtod és beleegyezésed nélkül levideóztak téged. Gondolom nem este 11-kor hangoskodtál.
18/20 anonim válasza:
Én egy jot nevettem volna minthogy föl jelentelek ilyen semmiségért.
Ettől sokkal rosszabb cselekvéseket úsznak meg egyes emberek.
Ilyenkor pénz büntetés jar?
......? Mennyi?
19/20 anonim válasza:
Oké, több ponton bukik a sztori.
1. A hozzájárulásod nélkül le sem videózhatott volna.
2. Csendháborításért ha feljelent, akkor első körben kimegy a rendőr és közli, hogy halkulj el. A sokadik alkalommal számíthatsz büntire.
3. Ilyen feljelentéssel nem is nagyon foglalkoznak.
Mindenesetre mosolyogtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!