Mit lehetne tenni hogy legyen valami nyugtom?(a forgalom és akik csinálják ezt nem fognak változni)Cinikus és fikázó kommenteket kérem ne.Tényleg valami segitség kéne mert ez igy nem jó.Csak a költözés marad?
Elég nagy az átmenő forgalom a legutóbbi időben ahol lakom az elmult pár évben.Napi sokszori üvöltözés dudálás motorbőgetés,fékezések,egyesek a kis utcában gyorsulási futamot rendeznek(nem értem hogy mit keresnek hatalmas teherautók egy kis utcában).Nagy teherkocsiktók kezdve ami nem halk és itt megy a platós kocsiig ami valahogy ugy van kialakitva hogy amikor megy valami odaütödik jó hangosan vagy egyszerüen megdobja valami és eléggé hangos.(olyan mintha rávernének egyet a vasra)
Az ablak bezárása nem sokat segit mivel meleg is van meg nincs levegő és hamar elfogy + csomó minden ugyanugy átjön hangba(gondolkodtam a hangszigetelő ablakon csak drága).Az olyan kommentek kiméljenek amik cinikusan azt mondják hogy költözzek tanyára.Nem arról van szó hogy ne érjen inger de ez k urva sok hogy napi 10-20 szor kell hallgatni a sok barmot.A sok részegről meg üvöltözőről(vagy aki odahány az ablakod alá) ne is beszéljünk vagy akik odacigiznek a másik ablaka alá és bemegy a füst +odaszórnak minden szemetet a füre (odas zaratják a kutyát).Sokszor olyanok járkálnak hogy valami elképesztő.(olyan párbeszédeknek is fültanuja voltam amire kurvára nem vagyok kiváncsi) Pl büncselekmények(elég undoritó dolgok) meg akit bántott annak a szidása hogy mekkora sz emét hogy feljelentette érte.Ha valaki extra cinikus lenne mondhatná milyen negativ vagyok de bakker 1-2 ilyen idegesitő dolgot lehet nem vesz észre az ember de amikor összejön 10 idegesitő dolog amelett nem lehet elsiklani.Csak a költözés marad?
Mondjuk, pont a forgalom ellen lehetne tenni.
Megkeresed az önkormányzati képviselődet vagy valami lakossági panasznapon előadod a problémát és kéred a forgalom vagy a sebesség korlátozását ill ha lehet, akkor az utca egyirányusítását. Ha még pár szomszéd pedálozik veled, simán megoldják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!