Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Illetlenül viselkedő szomszéd...

Illetlenül viselkedő szomszéd ellen mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
3 lakásos társasházban élünk, ahol van közös udvar. Az egyik szomszéddal nincs semmi gond, jól kijövünk már több éve, ők is tulajdonosok, mint mi viszont a 3.lakásban egy fiatal páros lakik, akik csak albérlők. Már volt velük egy konfliktusunk ugyanis a leányzó nem akarta felfogni, hogy nem kellene egy szál köntösben járkálnia a közös területeken. Azzal egy idő után leállt, erre most elkezdett az udvaron napozni, olyan fürdőruhában, ami egy kis felső részből és egy falatnyi tangából áll. Egyrészt van egy tini fiam, akinek nem lenne szabad a saját otthonában ilyesmit látnia illetve érezhetően konfliktust próbál generálni. Szóltunk a lakás tulajának, aki annyit reagált, hogy ők is fizetik a közös költséget, ugyanannyi joga van napozni, mint az én gyerekeimnek medencézni. Ez rendben is lenne, de akkor ne illetlen ruhában tegye mindezt. Ha a tulaj nem foglalkozik a problémával és a lakók pimaszul a szemünkbe röhögnek, miközben normálisan jeleztem neki, hogy itt gyerekek is laknak akkor mit kellene csinálni? Ma éppen egy pár órára sütött ki a nap, nem is volt meleg és már kinn feküdt, provokálni akar és ez már a sokadik alkalom. Mit lehetne tenni?

2020. júl. 20. 18:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
58%

20

Ezt már javasoltam, köszi az ismétlést:D

2020. júl. 20. 20:18
 22/57 anonim ***** válasza:
14%
Semmit nem lehet tenni. Sőt minél jobban látja rajtad higy zavar annál gyakrabban fog kifeküdni. Ülj ki te is teázni valami fos zenét hallgatva. Bár minden nap ezt elég fárasztó lenne csak azért higy visszavágj. 1,5 hónap és szeptember, jön a hűvös idő. Addig bírd ki.
2020. júl. 20. 20:39
 23/57 anonim ***** válasza:
94%

De nem értem, miért ne napozhatna?

Fizeti a bérleti díjat, fizeti a közös költséget, ugyanolyan joga van ott lakni és napozni, mint a Kérdezőnek. Attól mert bérlő, nem kevesebb.

2020. júl. 20. 21:12
 24/57 anonim ***** válasza:
6%

23

Szerintem, ilyen ruha lehetett rajta, ami eléggé lotós:

[link]

Szerinted, ha párja meg fityusz zokniban napozna, az is jogos lenne:

[link]

Öregapád-öreganyád is így napozna, derítő lenne neked mi? :DDDD

2020. júl. 20. 21:22
 25/57 anonim ***** válasza:
93%
En is "csak" egy albérlő vagyok és nagyon rosszul esik ez a mentalitása a tulajoknak. Fizet, nem pucérkodik, akkor meg minek piszkálod? Nincs esetleg más dolgotok, mint álandóan kukkolni és kritizálni a másikat?
2020. júl. 20. 21:36
 26/57 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén megmondom, hogy nem szoktam másokkal foglalkozni, így erre nem tudok mit mondani.

Mi egyedül (azaz hárman) élünk egy kertes házban, így minket se néz senki míg a medencébe vagyunk vagy napozunk, nekünk se kell mást nézni.

De itt arról van szó, hogy közös az udvaruk, a napozással pedig nem szeg meg semmilyen szabályt a leányzó.

Kérdező, te mibe szoktál napozni, télikabátban? Férjed kezes-lábasban?

2020. júl. 20. 21:37
 27/57 anonim ***** válasza:
72%

Különben meg inkább örülnöd kellene, hogy a férjednek van miben gyönyörködnie, szerintem ne akard eme kedves élménytől megfosztani.😂

Augusztusban lehet még olyan meleg, hogy azt a falatnyi tangát is ledobja a lány!

2020. júl. 20. 22:03
 28/57 anonim ***** válasza:
93%
Az udvar osztatlan közös tulajdon, amit a lakással együtt bérel, ráadásul magánterület szóval közszemérmet sem sért. Arról pedig, hogy te egy besavanyodott prűd pi... akarommondani nőszemély vagy nem tehet.
2020. júl. 20. 22:44
 29/57 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen!

Kérdező is két darab ronggyal többet ledobna magáról, lehet lazábban venné az Életet.

2020. júl. 20. 22:49
 30/57 anonim ***** válasza:
89%

Atya ég . Emlékszek rád kérdező . Nem is tudom fél éve ? 1 éve ? Ugyan ez volt a problèmád . Már akkor is kb. 40 ember válaszolt neked ( ellened ) erre meg megint itt vagyunk . Még 1 év után is féltékeny és savanyú szőlő vagy . Banyek . Már akkor se tartottalak egy normális szomszédnak , de ezek után ?

Engedd már el a témát könyörgöm . Fogadd el hogy a szomszéd csaj szebb nálad . Ez van .

( ha még sem te lennel az akire gondolok . Az sem változtat semmin )

2020. júl. 20. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!