Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mik a tapasztalataitok ennek...

Mik a tapasztalataitok ennek a kutatásnak az eredményeivel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy friss kutatás szerint a 25 és 34 év közti magyar fiatalok közel fele a szüleivel él. Szerintetek is nagyjából ez az arány? Hogy látjátok? Egyébként a ktuatásban még szerepelt, hogy Horvátországban a legmagasabb a kiköltözés átlagélekora (31 év), de Szlovákiában és Olaszországban is 30 év körül van az átlag.
2020. júl. 17. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Csodálkozni kellene ezen? Huszonévesen melyik farzsebemből kellene kirántsam a lakás árát? Vagy ha albérletet fizetek, akkor miből éljek? Ilyen fizetések és ingatlan árak mellett azon se csodálkoznék ha a legtöbben soha nem jutnának saját ingatlanhoz.
2020. júl. 17. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nagyon túlzás, hogy a fele.
2020. júl. 17. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom hogy mindenki addig el a szüleivel amig nincs pàrja komoly kapcsolata akivel lehetne alapozni.

Egyesével önmaga nem szallingozik ki senki(vagy max elenyészöen), hacsak nem muszaj, pl betegelméjü szülök miatt.

Egy ember egyedül nem él meg.

2020. júl. 17. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Igazabol a parkapcsolatok deffektje miatt alakul ez ki sztem.

Anno tinikent összeàlltak nagyanyaink pàrba es gyereket vàllaltak.

Ma meg mindenki cserelgeti a pàrjàt.

2020. júl. 17. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Ja, kb. ezt az arányt látom.
2020. júl. 18. 04:40
 6/6 anonim ***** válasza:

#4/5

Ez is egy jó meglátás, egyre gyakoribb, hogy a párkapcsolatok csak hónapokig vagy 1-2 évig tartanak és utána már mindkét fél unja a másikat.

2020. júl. 18. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!