Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg sznob vagy nagyravágyó...

Tényleg sznob vagy nagyravágyó vagyok mert nem akarok lakásban lakni?

Figyelt kérdés
Amikor elmondom valakinek hogy hallani sem akarok róla hogy lakásban lakjak, mert nekem az nem felel meg, én kertes házat szeretnék akkor megkapom hogy sznob vagyok, meg nagyravágyó vagyok, meg meg kell elégedni a lakással is, jó az másnak is legyen jó nekem is. Tényleg ekkora luxus manapság hogy saját háza legyen valakinek, és tényleg nagyravágyó az aki ezt szeretné?

2020. júl. 15. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kertes házban élünk, falun.

Mondhatom, hogy a legjobb, amit csak kívánhatok a lányomnak, magunknak.

Igen, van munka, kell füvet nyírni, télen havat lapátolni, mindig van mit a házon csinálni.

De a medencét, a grillezőt, a kerti tavat, a rengeteg zöldet nincs ami pótolná.

27 évig városban éltem, köszi mégegyszer nem!

Kérdező, ettől nem vagy sznob, sok marha megvesz egy lakást 30-40-50 millióért sőt még lehet többért, és mit lát? Betont.

Egy kertes házat töredékéért meg tudsz venni, és ezerszer jobb.

Hála az égnek semmi közünk Budapesthez, és láss csodát, van munkánk, szépen élünk. A város kocsival 10 perc, de itt is van minden, ami kell. Pékség, boltok, patika, orvosi rendelők (2), dohánybolt.

Ha csak van lehetőség, menj kertes házba.

Üdv: Mátra alján élő nő

2020. júl. 16. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevezném szobságnak.

Tudod mit akarsz.

Én lakásban szeretek lakni és az álom egy belvárosi lakás Lipótvárosban.

2020. júl. 16. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azt utálom ha valaki fintorogva jön hozzám vendégségbe hogy klausztrofóbiaja van a lakásomban mert ő kerthez szokott. Na az sznobizmus. Meg a panelpatkányozás. De amúgy pont nem érdekel,ki hogy lakik, amíg be nem szólnak nekem.
2020. júl. 21. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!