Mi történik akkor, ha kihívom a rendőrt az étteremre de pont abbahagyják a zajongást?
10 után nyugodtan kihívhatjátok csöndháborítás. Ha nincs engedélyük akkor intézkednek is. Bár nem hinném hogy minden napra adnának is nekik. Van aki aludna mert hajnalba megy dolgozni és az ő közvetett munkája nélkül nem tudnának dorbézolni.
Nálunk egy éjjel nappali van oda lent de van hogy 10 után többnyire pénteken, de van mikor nem csak akkor orditoznak ilyeneket, hogy: more.
És röhögcsélnek jó hangosan.
Oké hogy beugrik üdítőért és fizet de tiszteljék már az ott lakókat mert vannak gyerekek, felnőttek, idősek hogy szépen csöndben beszélgetnek.
Arra van engedélyük, hogy 11-ig/12-ig legyen nyitva az étterem, de nem a zenehallgatásra és zajongásra. Ez igazából egy gyorsétterem egy kicsi beülős résszel, még mosdó sincs a vendégeknek olyan kicsi.
Még egy kérdés: a rendőr ha nem tud bemenni, akkor mi van? Az étterem ajtaját bezárják 11/12-kor, és a konyhán hátul megy a buli/kiabálás/zajongás. Ilyenkor a rendőr mit tud csinálni, ha nincs csengő az ajtónál?
Nálunk hajnali 3 után is karaokeztak es ugye mellette az ejjel nappali miatt is a tobbi nap nem mindig sikerult aludni, meg ettol fuggetlenul a meleg miatt is. Volt hogy nappal csak egy morci fejet láttak csak mikor megjelentem pl. boltba. Es mivel az epitesz anno benezte ezert vezeti a hangokat a ház magyaran felerősít mindent. Viharkor is.
Az étterem meg olyan helyen van ahol az akusztikát nagyon felerősíti. Magyarán a ház orra előtt.
Nem légfolyosót akartam irni csak most kelltem fel. A légfolyosó a repülőknél van.
Ja es ezek melletz van itt egy park is na onnan is lehet bőven röhögcsélést érzékelni.
A másik oldalon szintén egy étterem. Nyáron mas se ment csak a : Csepereg az esőt ismetelgettek. És a hamis hangu férj is porondon volt és olyan átérzéssel és hangosan hogy fülsiketítő volt. Egyszer hajnalba kb 3-kor a násznép kijött nagy konder tetejével es utogettek a fem fedeleket egymashoz na akkor kihivtak a rendőröket mert az egész lakóközösség felébredt. A gyerekek meg bőgtek. Én is gyerek voltam akkor még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!