Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan kell viselkedni a Blahán?

Hogyan kell viselkedni a Blahán?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha este arra visz az utad hogy épp ott kell átmenned.

2020. júl. 5. 01:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Régen a Blahával semmi gond nem volt. Napjainkra mi történt ott, mitől?
2020. júl. 5. 07:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Este aluljárón nem mennék át, de egyébként csak egy ugyanolyan forgalmas csomópont, mint a többi. Fiatal nőként évekig dolgoztam ott a Népszínház elejében, soha senki nem kötött belém. A részeg csöviket messzire kell kerülni és ennyi - de nem csak a blahán.
2020. júl. 5. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is itt élek már egy ideje Pesten és nappal és éjszaka is gyakran megfordulok a Blahán, de szerencsére nem történt még velem atrocitás.
2020. júl. 5. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fogsz kimenni az Orczyig, ha már a Blahán is be vagy szarva?
2020. júl. 5. 23:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1x egy félbevágott ember köszönt a Blahán éjjel. De komolyan, deréktól lefele nem volt semmije, a kezeivel járt. De valamiért...nem voltam meglepődve. 😖
2020. júl. 6. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ugyan úgy mint bárhol máshol.

Rengetegszer volt, hogy este hajnali órákban kicsit részegen a Blahán keresztűl mentem haza, sőt meg is álltam gyroszosnál stb...

Egyátalán nem ijesztő, mert későn is sok ember van. Plusz sokszor látni rendőrt.

Nekem azok az ijesztő környékek, ahol senki sincs és ha véletlenűl szembe jön akár csak 1 olyan alak aki beléd kötne bármilyen okból.

Nincs senki aki hívná a rendőröket, segítene stb...

Ez nyílván a másik fejében is megvan így nagyobb esélyel is támad meg.

Szóval a blahától ne félj.

2020. júl. 6. 21:24
 17/18 A kérdező kommentje:
akkor mitől féljek?
2020. júl. 6. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A Blahától nem, az egy közhely, ténylegesen semmi veszély nincs ott maximum ha provolálod az embereket, de mondjuk én már félnék a Népszinház utcán végig sétálni a Blaháról és esetleg bemenni 1-2 kisebb utcába...
2020. júl. 6. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!