Szomszédokkal mennyire érdemes jóban lenni?
11
Láttam, sokan leírták eddig..."okoska":DD...messziről jött megmondja nekem látom;)
Simán lehet erkélyen sütögetni ésszel, de pancsereknek ez is nehéz dolog;)
Flexelni is, hiszen miként oldja meg az ember a karbantartásokat egy bútorozott lakásban vagy javításokat...ki az erkélyre s ott;)
Ha húst klopfolnak panelben, azt 3 emelettel is lejjebb-feljebb is hallani...
Lehet diót is törni...jééé, erkélyen:)
A csaholó kutyá vagy nyávogó macskát az erkélyre sz@ratják sokan...nahát...
Ha te vagy az okosság mintaképe, akkor max a mesemondók világában:)
Én jóba vagyok a szomszédokkal.
Szoktunk néha beszélgetni, ezalatt (meg a sok évnyi szomszédság után) már megismertük egymást.
Ha úgy adódik, átkopogunk egymáshoz sóért, cukorért, stb. Vagy, ha megvagyok szorulva, szívesen ad kölcsön fizuig pár ezret.
14
Gratulálok, akkor te tudod már, mi a lényeg:)
Az egymásra számíthatóság, ha éppen nincs családtag közel vagy sehol.Egy rosszullétnél is életmentő egy közeli jó szomszéd telefonszáma vagy átkopogási lehetőség...stb.
Mi nem "húzzuk le" a másikat.
Az, hogy kérünk néha valamit egymástól, az nem azt jelenti, hogy két naponta minden apróságért átkopogunk.
1-2 havonta egyszer előfordul amiket fent írtam, hogy elfelejtett sót venni vagy valami, mért ne adnék?
Ez kölcsönösen működik. Ha kér valamit adok, ha én kérek ő is ad. És nem azért adunk, hogy cserébe elvárjuk, hogy máskor mi is kapjunk.
A pénz kérés meg egy olyan dolog, hogy ha azt mondom hétfőn hozom, akkor hétfőn vissza is adom. Ebből soha nem volt probléma.
A hiba valószínűleg a ti szomszédaitokkal volt. Itt minden rendbe van :)
18
Na s lemerült a teló vagy elesett s nem éri el, akkor üvöltse a 112-t a kedvedért:)))))
Lehet csak a gyogyót kell bevennie időre s te mentőért kiáltanál meg lakatosért...te majd tedd ezt kopogás helyett;)
Ne legyél már ennyire földhözragadt bár esést illetően most legyél, hogy megértsed;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!