Mit tegyek, ha tele vagyok pókokkal?
Szinte minden nap találok 2-3 pókot a szobamban. De csak szobámban. Vannak olyanok, amiknek pici teste és nagy, hatalmas lábai vannak, és vannak olyanok is, amik dundibbak a lábai, és dagibb a teste, de jóval kisebb, mint az előbbi. Ha leveszem a szobamba a pókhálót, akkor 2-3 nap múlva visszakerül. Lehet, hogy a szekrények mögé fészkeltek? Vagy én nem tudom, de biztos hogy az én szobámban vannak, mert csak itt vannak pókok. Ha igen, akkor megkérem apamat, hogy húzza el a szekrényeket.
De ha valóban találunk ott egy pókfészket, és kiözönlenek belőle a pókok, akkor kit kell felhívni, hogy tüntessék el? Az állatorvosokat vagy kit?
Nem vicc a kérdés, barmennyire is annak hat.
Nem tudom a valaszt, de leirom, hogy lehet pikk-pakk elkapni es az ablakon at uj elet fele kuldeni pokot humanusan.
Egy kisebb atlatszo uveg vagy muanyag edenyke, es egy darab kemenyebb papir legyen keznel mindig. Uveget gyorsan raboritani, utana a kartont ovatosan alacsusztatni, hogy ne seruljon.
Aztan sikoltozva, borzadozva az ablakig eljutni, es nem valaki nyakaba persze, de kidobni, hirtelen elrantva a kartont az uveg alol.
Igy mar darazsat, loszunyogot is tessekeltem ki. Azota egyszerubb az eletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!