Adott egy 12 lakásos háztömb, van egy 75 éves hölgy aki magában él, minden hajnalban kiáll az erkélyre és ordibál.. Senki nem szól neki, én mit tehetek?
Nagyon zavaró tud lenni hajnal 4 órakor erre kellni, plusz még egésznap is ezt hallgatni.. Mindenkit megvádol, hogy lopnak tőle.. (Gázt, vízet, áramot mindent, persze ez lehetetlen, normálisak a házunk lakói)
Én már nagyon unom... Most is az egész utca tőle zeng... Nagyon jó lenne találni erre valami megoldást.
Elöször is, aki kijelenti, hogy ez demencia, az igencsak nagy egoval rendelkezik, egy ilyen diagnózis felálltása még szakorovsonak is hosszas vizsgálatok után lehetséges!
Másrészt, ha a néni elkezd ordibálni, hívd ki a rendöröket, akár minden nap, ök majd intézkednek.
Egy éve élek itt, soha nem láttam még nála senkit.
Énis gondoltam rá, hogy valami ilyesmi... De mindenki azt mondja hogy nem "bolond" (elnézést) csak a rossz indulat beszél belőle.. Es énis így látom..
Idegenekkel az utcában szépen elbeszélget.. Nekünk vissza sem köszön soha.. Csak dünnyög az orra alatt..
Napközben is kihivhatom a rendőröket? Akkor is kijönnek? Vagy inkább késő este, hajnalba lépjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!