Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Adott egy 12 lakásos háztömb,...

Adott egy 12 lakásos háztömb, van egy 75 éves hölgy aki magában él, minden hajnalban kiáll az erkélyre és ordibál.. Senki nem szól neki, én mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró tud lenni hajnal 4 órakor erre kellni, plusz még egésznap is ezt hallgatni.. Mindenkit megvádol, hogy lopnak tőle.. (Gázt, vízet, áramot mindent, persze ez lehetetlen, normálisak a házunk lakói)

Én már nagyon unom... Most is az egész utca tőle zeng... Nagyon jó lenne találni erre valami megoldást.

2020. jún. 23. 06:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a rokonaival beszéltetek? Ezek a demencia jelei, lehet a családtagok nem is tudják hogy már ekkora a baj.
2020. jún. 23. 07:14
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez a demencia. Csak lehet, a rokonokat, ha vannak, nem is érdekli ez a viselkedése, hisz nem ők hallgatják.
2020. jún. 23. 07:17
 3/12 anonim ***** válasza:
20%

Elöször is, aki kijelenti, hogy ez demencia, az igencsak nagy egoval rendelkezik, egy ilyen diagnózis felálltása még szakorovsonak is hosszas vizsgálatok után lehetséges!

Másrészt, ha a néni elkezd ordibálni, hívd ki a rendöröket, akár minden nap, ök majd intézkednek.

2020. jún. 23. 07:48
 4/12 A kérdező kommentje:

Egy éve élek itt, soha nem láttam még nála senkit.

Énis gondoltam rá, hogy valami ilyesmi... De mindenki azt mondja hogy nem "bolond" (elnézést) csak a rossz indulat beszél belőle.. Es énis így látom..

Idegenekkel az utcában szépen elbeszélget.. Nekünk vissza sem köszön soha.. Csak dünnyög az orra alatt..

Napközben is kihivhatom a rendőröket? Akkor is kijönnek? Vagy inkább késő este, hajnalba lépjek?

2020. jún. 23. 07:55
 5/12 anonim ***** válasza:
NApi 24 órában lehet a rendöröket hívni, ha zajong, esetleg még megemlítheted, hogy gyanus, hogy zavart a néni.
2020. jún. 23. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Unatkozik
2020. jún. 23. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért remélem,hogy unalomból egy néni se tenne ilyet...
2020. jún. 23. 08:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk volt egy ilyen magában beszélő, agresszív idősebb szomszédunk a panelban. Ráhívtuk a rendőrőket és mondtuk, hogy mentő is kell majd, feltettek 3 kérdés, teljesen dezorientált volt és elvitték kezelésre.
2020. jún. 23. 09:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) intézkedem.
2020. jún. 23. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Majd leírod,hogy mi történt?
2020. jún. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!