Szomszédol figyelget, és zaklat, meneküljek el miatta? 23n
2 éve szállt rám, addig azt sem tudta, hogy létezem, mikor a barátja össze akart jönni velem. Én amúgy nem, engem csak zaklatott, volt, hogy napi 20-szor elautózott erre. Azóta teljesen rám van állva ez a szomszéd, akkor ribizett, meg k...rvázott,nem tudom, miért lennék az. Egyszer észrevétlenül leült hozzám 5 perce a haverja, ennyi volt, utána 1 évig zaklatott.
Nos ez a szomszéd segített neki, melyiknaz ablakom, mikor vagyok itt, mikor hol, így talált meg mindig. De közben meg a hátam mögött, mindenkinek leribizett, hazudpzott, bántott, azért, mert a haverja össze akart jönni velem és beszéltem vele 5 percet, akaratlanul, odajött..
Egyszer tavaly betört a szobámba, anyám beengedte egy kamu indokkal, és még ő lement a pincéba, fogta magát besétált a szobámba... Undorító. Meg állandóan lesi az ablakomat, mikor vagyok itthon, pedig az ablakom mindig nyitva van, mert büdös a konyha, az van mellette, meg nyáron nyitott ablaknál alszom... Napközben is úgy hagyom, ezáltal én "mindog itthon vagyok". Az az első, hogy az ablakot lesi, ha éjjel felkapcsoloma villanyt, kijön az utcára... Mi köze hozzá hol vagyok, mit csinálok? Ne merjem kinyitni az ablakot, vagy itthon lenni, mert neki baj.
A másik, hogy a diplomám niatt basztat, mikor neki érettségije sincs, de engem kicsinálhat miatta...
Elegem van ebből, figyelget, ócsárol mindenkinek. Haverjának gyereke lett, leszállt rólam, előtte 1 évig intenzíven zaklatott, ez meg segített neki...
Meg a másik, hpgy itt munka nincs, emberi bejárható távolság mellett, napi 4óra inga... Tömegközlekedés gyatra...
Eddig a szüleim által erőltetett egyetemre jártam, amire innen be lehetett járni...
Elhúznék innen, ha nem lenne drága az albérlet, kaució stb. Ha meg itt nincs semmi, litörni is nehéz. Alsós korom óta ezen jár az agyam, hogy kitörni innen, nem itt megrohadni... De szertefoszlott az egyeteme miatt
Az a baj, az pénz... Az nincs... Meg nem is lesz, ha elmennék is, éjjel-nappal albélet áráért gürcölnék, ennivalóra meg nem marad....
Kicsit túl van tolva a diplona, semmit nem ér, arra jó volt, hogy ugyanott tartok, mint 18 évesen, anyámék nem engednek sehova, apám ver... Kib...sztam pár évet a semmire, csak szenvedés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!