Kinek milyen kapcsolata van a szomszédaival?
Lakótelepen élünk, csak a házban van vagy 200 szomszédunk. :) A viszonyunk vegyes.
Vannak, akikkel nagyon rossz, mert idegesíti őket a gyerekzsivaly, de olyan is van, akivel összejárunk, még együtt is szilvesztereztünk. A nagy többséggel pedig semmilyen.
Köszönőviszony.
Az emeleten 4 lakás van. Abból 2 lakásban lakókkal soha sem találkozom. Szerintem fel sem ismerném őket.
A közvetlen előttünk lévő lakásban élőkkel kb 2 hetente 1x találkozom és akkor köszönök.
A felettem lakóval időnként, de 20 éve lakok itt (még otthon lakom) és egészen tavalyig nem tuttam, hogy ki a felső szomszédom.
Az első szomszéd egy fiatal pár akit kb 1 hónaponta látok.
Szóval a lehető legjobb viszonyom van, a semmilyen.
Mert csimpánz feje van a nőnek, a pasija (aki gazdag) meg egy csőgörényre hasonlít. A hapek apja jól menő vállalkozó és egy igazi tenyérbe mászó bájgúnár a fia. Egy héten többször is házibulizik, de képtelen levenni a hangerőt, petárdázik, majd amikor átmegyek szólni, akkor kijön a nőci bebaszva, hogy nem hangos a zene, mert a gyereke fent alszik. (pár hónapos) a pici, anyuci meg apuci pedig matt részeg. Úgy kb ilyesmiket csinálnak. Jah meg közli a saját háza előtt velem amikor buliztak ismét hétköznap, hogy nem ő a házigazda az egyik haverja kezeli a hifit. :D
Egyszer már rendőrt hívtam rájuk a szomszédsággal együtt. Azóta kuss van, de ha meglátom tényleg verném amíg mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!