Milyen környéknek számít Kisvárda vagy annak a térsége?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 02:45
12/16 anonim válasza:
Kisvárdán lakom 22 éve, ha tehetném elköltöznék jó messzire innen. Sok a roma, munkalehetőség szinte semmi, ha van is akkor annyi a fizu amiből nem lehet vagy csak nagyon nehezen megélni. Sok bunkó paraszt ember van. A lányok többsége inkább nem írom le, hogy mik. Nem igazán ismerek erre felé kedves embereket..Sok az öntelt majom. Akárhogy fejlődik a város, sajnos a színvonala akkor is a nullán van. Viszont van kórház, ügyelet (ezekről se írok inkább semmit) színház, mozi, strand, úszoda, boltok..Tehát programokat lehet csinálni
13/16 A kérdező kommentje:
12
A lányok milyenek?
2020. aug. 3. 01:35
14/16 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: sok a cigány. Egyre több. Sok éve Pesten élek, de a szüleim, nagyszüleim az egyik faluban laknak a környéken. Sokkal élhetőbb az a falu, mint Kisvárda... A munkanélküliség is nagy baj, de a legnagyobb gond a cigányokkal van. És ez csak rosszabb lesz, mert senki nem csinál velük semmit.
15/16 anonim válasza:
Szerintem nem rossz hely, szabolcsban konkrétan az egyetlen, ami normálisan élhető Nyíregy mellett. Viszont ha otthonról dolgozol, gyakorlatilag bárhova költözhetsz, én messziről elkerülném keletet. Nézd meg a Kis-Balaton környékét, talán még olcsóbban is tudsz házat venni
16/16 anonim válasza:
Olyan szomoru,hogy ebben az orszagban mar alig talalni olyan helyet,ami meg nem fertozott a rejtett eroforrasok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!