Földszintről van szó, így csak a felső szomszédot hallom, de az az egy kitesz vagy 4 szomszéddal... A kérdés időzítésének iróniája, hogy ma konkrétan a felső szomszéd porszívózására keltem fel. Maga a gép is nagyon hangos, meg a húzkodás és csapkolódás, amit csinálnak közben. De amúgy rettenet vékonyak a falak, szóval ha köhög, üvöltözik, meg ha lép, azt is hallom. Le tudom követni éppen hol jár...
2020. máj. 31. 13:03
13/19 anonim válasza:
Érdekes,én is fentről hallom.
2020. máj. 31. 14:28
14/19 anonim válasza:
Panelben vagyok, nem tudom, hogy a papírvékony falakat erre értik-e. A betonnal az a baj, hogy viszi a hangot, fogalmam sincs, merről jön a hang. A karistolást könnyű azonosítani, de búgásokat nem.
Pl. egyszer kiírta az egyik szomszéd a liftbe, hogy költözködik, ezért zaj, fúrás lesz, előre bocsánatot kér. A nyolcadikon fúrt, én a harmadikon vagyok. Ahogy itt ültem a gép előtt, olyan hangos volt, mintha ezen a falon túlról jött volna, ami itt van mellettem, és aminek a túloldalán a saját fürdőszobám van.
2020. máj. 31. 15:25
15/19 anonim válasza:
A felettem lévőt igen.
2020. máj. 31. 16:32
16/19 anonim válasza:
Hallom, alattunk, de nem zavar. Mindenki takarít.
2020. máj. 31. 22:23
17/19 anonim válasza:
Tompa búgást hallok, de ha megy a tv akkor már nem. Ha nekivágja a radiátornak, azt hallom rendesen. Nem tudom, hogy honnan jön.
2020. jún. 1. 12:28
18/19 anonim válasza:
A felsőszomszédtól és akkor is leginkább azt hogy a földön húzza, mert valószínűleg kemény felületet pozszívóz nem szőnyeget.
Ilyenkor ha nagyon nagy csend van és felfigyelek a zarja néha nagyon halkan hallom a zúgást is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!