Milyen erdőben vagy erdő mellett lakni?
Figyelt kérdés
Valaki él ilyen helyen?2020. máj. 28. 19:02
1/7 anonim válasza:
Néha lehet látni őzeket, vaddisznókat és veszett rókákat a ház mögött.
2/7 anonim válasza:
Erdő mellett nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni.
3/7 anonim válasza:
Általában jóval csendesebb, mint a kétlábú szomszédok. Néha nálunk "dúvad gyérítés" van. Olyankor a lövöldözés zavaró (évente egy vagy két alkalom). Némileg hűvösebb van, mintha beépített lenne az utca túloldala. Nekem szinte csak jó tapasztalataim vannak.
Ami nem az: Néhány "egyszerűbb lélek" úgy gondolja, hogy a szemetet csak be kell hajítani az erdőbe. Egyszer éppen az egész utca az erdőben szedte a szemetet, amikor egy kerékpáros bedobott a fejünk felett egy szatyor használt WC papírt...
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, ha állandóan lakik valaki egy házban, akkor is sok-e a pók, de a hétvégi házunk, ami erdő mellett van, na az tele van. Félelmetes, hogy milyen sok elég nagy méretű pók van a teraszon, erkélyen, és a szobákba is bejönnek, igaz, nincs szúnyogháló, bár nem tudom, megállítaná-e őket, nem tudom, hogy szaporodnak, mert zárt ablakokkal is, ha egy-két hétig nem vagyunk ott, akkor is ott vannak. Nekem amúgy nagyon tetszik, hogy erdő mellett vagyunk, nincs szomszéd az erdő felőli oldalon. Szeretem nézni a fákat, hallgatni a madarakat.
5/7 anonim válasza:
Csendes, nyugis. Néha felbukkan 1-1 ozike5.
6/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretek, mindig csend és nyugalom van, néha látni vadnyuszit vagy őzikét is.
7/7 anonim válasza:
Jajj😍én imàdnàm
bàr az igaz h bekeritenem 2 méteres keritéssel😀mert sötétben összecsinàlnàm magam😁de biztos izgalmas,nyugodt csendes
a tiszta természetnél nincs jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!