1-es, 10-es, 14-es, meg mittudomén hanyas válaszoló (ugyanaz a személy): tudod, mi a különbség közted és egy vidéki ember között?
Az, hogy a vidéki életképes. Te, ha nem jön a metro 3 percen belül, már agonizálsz. Nem baj ez, egy esetleges apokalipszis-helyzetben kellenek a hozzád hasonló zsákmányállatok is, akik kajaként végzik.
Az miben mutatja az eletkepessegem okoska, hogy az idon agonizalok? :) eletkepesebb vagyok mint ezek a retek videkiek. Nulla agy, nekem van, talpraesett vagyok, barmit megoldok, tehat eletkepesebb vagyok.
A tobbit meg ha kell megveszem :) egeszseg legyen.
Amugy pont most jott ki Puzser csajanak a videoja a temaban, bar nem tudom meg mirol szol, de az eleje eddig vicces, lehet a videkieket is vedi benne sajnos, de tessek:
#23 és a társai.
Hát az mondjuk komoly személyiség zavar, hogy az egyetlen amit te fel tudsz mutatni magadról hogy hol laksz és azzal takarózol minden téren.
"Bármit megoldok, életképességebb vagyok", így van, ha minden a segged alá van téve, mindent megtalálhatsz ha keresel, még nem azt jelenti több erőfeszítést teszel vagy többet érsz el mint egy "vidéki senki" akinek igenis buszt kell egyeztetni, boltot, készletet, hazaút, cipekedés, de ez csak a te álomvilágod hogy megyeszékhely is lerobbant bányaváros vagy a fele szántóföld. Ha bármiféle egészséges öntudatod lenne, amit reklámozol nem járnál vissza a saját igazadat hajtogatni és kritizálni.
PS.: (Azért sem utóirat, mert angol szavakat használunk aztán védjük milyen szép a magyar nyelv) Ha már linkelsz és más véleménye mögé bújsz, előtte nézd végig.
Részemről ennyi, követni fogom a kérdést mert érdekel, de innentől én lezártam a válaszolást, mert érzem nem lehet majd rád hatni.
A tősgyökeres budapesti lakosok hozzászólását ne vegyük figyelembe, mert elfogultak saját magukkal szemben :)
Csak vicceltem.
Bár nem budapesti vagyok, de az anyai ági dédszüleim rokonsága (akiket sajnos nem ismertem) tősgyökeres budapestiek voltak. Ennyi kötődésem van csak.
Egyébként valóban nem lehet általánosítani, mert az emberek sokfélék. Viszont sajnos a mai kor hozza magával azt a szomorú tényt, hogy a kapitalizmusban kialakultak olyan "ember fajták" (budapestiek is szép számmal), akikről sok jót nem lehet elmondani. De! Ugyanez van vidéken is, csak Budapesten koncentráltabban a népsűrűség és a lakosok száma miatt.
Tehát erre a kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni.
De ha mégis szeretnél valamiféle választ kapni, akkor keress a neten vagy végezz kutatásokat, készíts interjút tősgyökeres budapesti emberekkel. Abból lenne szép szakdolgozat :)
Nem ismerek sok budapesti embert, de szerintem különbség csak annyi lehet, hogy a fővárosban lényegesen több program elérhető mint másutt.
Igen, nekünk ahhoz kocsiba kell ülni, ha pl a kislányomat el akarjuk vinni a fővárosi állatkertbe, de 100 km nem sok. Egerhez közel vagyunk, itt is sok program van.
Falunk lakunk, 27 évig városban laktam, de ezt jobban szeretem.
Annak a végtelen "intelligens" fővárosi embernek aki itt hordta a hülyeséget össze-vissza: tudod milyen jó érzés kimenni a kertbe, és a saját paradicsomunkat enni? Tudod milyen jó érzés a kerti tó mellett üldögélni, a saját medencében fürdeni? Tudod milyen jó este a teraszon a tücsökciripelést hallgatni? Vagy milyen kellemes a frissen vágott fű illata? Nem, te ezeket nem tudod. Kritikán aluli a fogalmazásod, egyetlen értelmes mondatot nem tudsz leírni.
De tudod mit? Te csak várd a metrót, mi addig kocsival eljutunk A-ból B-be 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!