Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tudok csinálni?

Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
A környékünkön van egy valószínűleg félig vagy teljesen hajléktalan agresszív elmebeteg, aki valamiért kinézett magának (férfi vagyok), és amikor távolról kikerülöm, utánam üvöltözik ilyen megfélemlítő hangnemben (mi van te majom, félsz tőlem?, ilyesmi), és már nagyon utálom, mert úgy érzem törvényesen nem tudok csinálni semmit.
2020. máj. 11. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz esetleg más utcán hazamenni vagy más utcákon elkerülni őt? Lehet nem is találkoznál így vele.
2020. máj. 11. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyet el kell kerülni. Én pl. ma leszálltam 2 megállóval előbb a pótlóról,mert egy ránézésre is teljesen elmebeteg hajléktalan volt a buszon. Nem engem nézett,de az,hogy egy mágneses horgászcsalit tapasztgatott a kapaszkodóhoz,valamint hogy később felszállt két fehér!szintén csöves kinézetű fiatal figura,akik pacsival köszöntötték,arra sarkallt hogy inkább elejét veszem a lehetséges balhénak. Nem vagyok ijedős,de az 1v3 lehetősége,plusz a családom fontossága miatt nem állnék bele ilyenekbe. Sajnos amúgy egyre több ilyen figura mászkál az utcákon,most meg hogy kb.a lakosság 70%-a otthon van,a söpredék azt hiszi,hogy övé az utca... szóval legközelebb szerintem ahogy meglátod az ürgét,kerülj egy utcát,és közben tárcsázd a jagallóságot!
2020. máj. 11. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy tényleg az alternatív útvonal a megoldás.
2020. máj. 11. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet,hanem biztos.Nekem sosem okozott gondot lesétálni egy-két plusz utcát,addig is mozgok,plusz alternatív útvonalakat térképezek fel. Ennyit megér az egészségem.

Előző voltam.

2020. máj. 11. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Pedig ezt addig fogja csinálni, amíg nem növesztesz magadnak tököt, mész oda és vered le ököllel. Az ilyen csak ebből tanul. Azzal, hogy menekülsz előle, csak erősíted és annál jobban fogja csinálni.
2020. máj. 12. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezzel csak egy baj van:a kérdezőt vinnék be a sittre,sőt fogadok,hogy valami köcsög libsi még a csöves parasztot védené...
2020. máj. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!