Miért népszerűbbek a lakások mint a családi házak?
Én egész addig életemben házban laktam, csak egyetem alatt költöztem lakásba. Ez első 2-3 hónap borzasztó volt. Nagyon nehezen szoktam meg, a folyamatosan neszeket, jövés-menést, wc-lehúzást, ajtónyikorgásokat. Az elején nem sokat aludtam. Az is nagyon zavart, hogy egy dobozba vagyok bezárva, nem tudok hova kimenni, nincs kert, udvar. Aztán lassan megszoktam úgy ahogy, de el nem tudnám képzelni hogy az egész életemet ilyen "dobozban" töltsem el.
Szerintem a legtöbben sem azért laknak lakásban mert annyira imádják a házhoz képest. (Nyilván van kivétel is, ismerek ilyet.) Hanem szükség megoldás. Egy kis panellakás árát relatív sokkal könnyebb összekaparni, mint egy komplett családi házét. A másik meg hogy a nagyobb városok belvárosában nincsenek is nagyon családi házak. Így vagy a lakás, vagy a külvárosból, agglomerizációból marad az ingázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!