Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Be akart nyitni nálunk valaki...

Be akart nyitni nálunk valaki tegnap este és ma késő este is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Emeletes házról van szó, többedik emelet. (Direkt nem írok konkrétumot)

Tegnap este anya volt itthon egyedül és mondta, hogy valaki be akart nyitni a lakásba.

Ma este hazaértem én is, és 5percre rá, hogy leültem az ágyra, valaki óvatosan megint lenyomta a kilincset és próbált bejönni. Amikor kinéztem a lyukon már csak hátulról láttam az embert aki fordul a lépcsők felé és eltűnt. 10mp alatt felvettem a cipőt és kimentem a lépcsőházba, de már sehol nem volt senki.

Mi a teendő ilyenkor? Volt már valakivel ilyen? Mi lehet a szándéka?

2020. ápr. 26. 00:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha óvatosan próbálta kinyitni, mellesleg kétszer egymás utáni napon is, az biztosan nem jelent sok jót. Nem kell ahhoz ennél is szärabb gazdaság, hogy betörjenek emberek, de az tény, hogy a jelenlegi helyzet (hirtelen sok munkanélkül maradt ember) miatt várható a betöréses/rablásos esetek száma.

Véletlenül se hagyd nyitva az ajtót és szerintem hagyj is égve mindig egy villanyt, ami látszik.

2020. ápr. 26. 23:45
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Azóta próbált e bemenni?
2020. ápr. 27. 03:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!