Hol kell kevésbé féltenem a feleségem, városközpontban vagy faluszélen?
Településfüggő.
Kültéren lehet nagy, udvari kutyád, belvárosi lakásban nem.
De riasztó, gáz és gumis fegyver, az bárhol kell.
Laktam belvárosban, majd kertvárosban panelban, és laktam város szélén hegyen, ahol a szomszédok többségében csak hétvégi háznak használták az ingatlanjaikat.
A városban sosem próbáltak meg betörni hozzánk, ellenben a hegyen az első 2-3 évben gyakran állt meg előttünk ismeretlen autó, és jöttek be a kapun idegenek, de mikor látták, hogy nem üres a ház, azonnal bepattantak az autóba, és elhajtottak. Időről-időre feltűntek, nem tudom, hogy ugyanazok az alakok-e vagy mások, de egy idő után gondolom feltűnt nekik, hogy itt laknak, így nem próbálkoztak tovább. Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy belváros biztonságosabb, de persze nem mindegy, hogy melyik. Én megyeszékhelyeken laktam eddig (Zalaegerszeg, Pécs, Székesfehérvár).
22 éve lakom Sülysáp környéken és nem tudok erőszakos bűncselekményekről, sem a sápi, sem a szőllősi külterületi részeket is beleértve.
Hogy mi van Százhalombatta központjában azt nem tudom.
Másrészről:
Ha valakinek nyaralója van - legyen az akár a Rózsadomb - és rendszeresen, láthatóan nem tartózkodik ott, akkor oda egy idő múlva be fognak törni. De nem a rózsadombiak, vagy Sülysápon a sülysápiak, hanem 50-100 km-el arrébbról, vagy portyázó romániai cigányok.
A lakóházakba, amit rendesen laknak nem törnek be és itt most kiemelten Sülysápról beszélek.
Egyébként nőnek az Isten háta mögött, kihalt helyen nem tanácsos egyedül kószálnia, mert bármilyen nyugis a hely, akármelyik bokorban lehet valami kiéhezett csöves.
Városközpontban is be lehet rántani nőt kapualjba vagy autóba és utána néptelenebb helyen lerendezni.
Semmire nincs garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!