Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit tennétek egy ilyen...

Ti mit tennétek egy ilyen flegma gyökérrel?

Figyelt kérdés
Van egy szomszéd, nagyon kedves házaspár. És van egy bunkó, harmincas fiúk, aki náluk lakik. Eleinte nekem sem köszönt, aztán most már odanyög valamit, viszont barátnőmet konkrétan levegőnek nézi. Ha nem tér ki fellöki simán, ha barátnőm elengedi, akkor elmegy mellette miközben a semmibe bámul. Barátnőm egy kedves nő, akit gyerekkorában sokat bántottak és nagyon visszahúzódó. Tudom hogy felnőttként mindenki magáért felel, de egyre jobban idegesít ez a dolog. Az úriember a saját szüleivel is eléggé bunkó módon beszél, párszor hallottam. Az ilyenek miért a gyengébbekkel keménykednek?
2020. márc. 27. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

1: nem ismerjük

2: elkerülöm

3: Ha nem cigány az illető: megkérdezem, hogy tudok-e valamiben segíteni. Ha kötekedően válaszolt, megkérdezem újra: Félre értett. Tényleg segíteni szeretnék, ha van valami, amiben tudok, szóljon.

4: Bántani az bánt másokat, akit más is bánt. Aki fellök embereket, annak valami olyan baja van, amiből ez a frusztráció fakad. A frusztrációt kell kezelni, nem a lökdösődést és megszűnik bunkónak lenni.

2020. márc. 27. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

1. Legalább azokat az alkalmakat kihasználhatnád, amikor együtt mentek el mellette - és mehetnél te elől, hátha észreveszi a barátnődet.

2. Előbb utóbb az ő oldalán is meg fog jelenni egy olyan ember, akihez érzelmileg is kötődik, - köszönj te is látványosan!

2020. márc. 27. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kettes válaszoló igen ilyen már volt, olyankor természetesen tud köszönni. Tehát amikor ketten vagyunk.
2020. márc. 27. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Levegőnek kell nézni. Most minek foglalkozol vele? Csak magadat idegeled.
2020. márc. 29. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyökerekre földet szoktam szórni.
2020. márc. 29. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy bírom azokat az önjelölt embereket, akik nem veszik észre magukat és nem engednek felmenni a lépcsőn. Amikor éppen 200 dolog jár a fejemben és el vagyok foglalva a gondolatokkal és nem veszek észre valakit az utcán, vagy a lépcsőházban, és ezért bunkónak tart, hogy nem köszönök, de nem kérdezi meg, mi van velem, hogy megértse a helyzetem, csak ítélkezik.

:) Empátia - elvileg emberi tulajdonság. Növesszed ki te is!

2020. márc. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!