Panellakásban a felső szomszéd állandóan dübörög. Gyerekei szaladgálnak, mintha futóversenyen lennének. Többször beszéltem velük eredménytelenül. Ötletek, megoldás?
Ha ez vigasztal (nem fog), akkor én kertesben lakom. A szomszédban a tizenöt (!) éves gyerek napi 2x kijön ordítani és ugat a kutyával sokáig. Utána kivágják a húgát is, az meg visít, mintha nyúznák.
Én nekiálltam felújítani a házat (glettelés, festés) és kínosan ügyelek arra, hogy a mélynyomó ezalatt a konyhában legyen, amihez közel van a hálószoba ablakuk.
Igen ez sem vigasz,mert tényleg van ilyen.
De a lakásodban nincsenek közvetlen lég és testhangok.
És nem kell egésznap hallgatnod.
Itt is elég mikor kinnt ülnek állnak a teraszon és hangosan orditoznak nem számitva hány óra.
Panelban kinnt is ugyanugy kiabalnak a gyerekek,a lepcsohazban is
de a fejed felett is.
Szerintem sokkal kevesebb zajjal jár a családi ház.Inkább kintröl jövö hangok vannak.
Panelban kinti és benti zajok is.
Legrosszabbak a testhangok.Nehéz ugy hosszutavon.
Remélem pár év mulva lehet házam.Én örülnék ha a kint orditozo gyerekeket kellene hallgatnom.Vagy funyiro hangjara kelni,csak ne kelljen egesznap a basszust hallgatni,mas nemi eletét hallgatni.
Mas pofajat még éjjel is.A dübőrgest kopogást,trappolást.Nem szakadna ki a lakas fala attol h az also szomszedod csapkodja az ablakot.Es ezekre a hatalmas puffanasokra kelljen kelned.
Nekem egy áldás lenne egy családi ház.Megtudnám becsülni.
Nem erdekelne ha valaki kora reggel fünyirozna,vagy flexelne.
Sokkal tompább mint a kozvetlen melleted feletted levő falban jovö test és léghangok.
Engem legalábbis ez kikészit mentálisan
Ez amúgy nagyon érdekes, nemrég költöztem falusi kertes házból városi társasházba tanulmányok miatt, komolyan mondom itt jóval nagyobb a csend :D Ja, néha hallani a felettem lakókat késő este, mert valami szado-mazo fétisük van, de nem ordít a kétoldali szomszéd egymásnak a mi kertünkön át reggel hatkor, nem hallgat a szomszéd süket néni eszeveszett hangerőn operát a kertben, nem randalíroznak és üvöltenek az utcában lakó gyerekek a kocsifelhajtódon (akikre ha rászólsz jön az apjuk a verőembereivel fenyegetőzni), nem flexel az alsó szomszéd minden egyes nap stb...
Persze összességében nagyon hiányzik a kert meg a természet és ezerszer jobb falun lakni, de a szomszédok zaja jóval nagyobb ott.
Meg ez nem is egészen panel, de mindegy csak érdekességként jegyeztem meg.
Igazából azon kívül, hogy beszélsz a szomszédékkal, nem nagyon tudsz mit tenni. Ha semmi eredmény, beszélsz megint, ha folyton a nyakukra jársz talán egyszer lesz változás. Esetleg a közös képviselőnek lehetne szólni, hátha ő is beszél velük.
24-es,eddig szerencsed van
Sok mulik milyen a szomszedod,ha gyerek költözik a fejed fölè,alá,mellèd más lesz a vèleményed.
Bàr elég egy szomszédcsere...
Eddig nyugodt életünk volt,mig alulra nem jött egy fiatal pár
Ezek ketten kitesznek 10 gyereket is...
Egész àllò nap rohangálnak mint a mérgezett egerek.
Dobàloznak,csapkodnak...Mintha egy elefántcsorda lakna alattunk.
Rajtuk mulik mikor alszunk este,mikor kelünk reggel.
Akkor van csend ha alszanak vagy nincsenek itthon.Ezek állatok,nem emberek.Idecuccolnak de azzal tisztába nincsenek h élnek rajtuk kivül mások is itt.Alkalmazkodni nem tudnak egyáltalán.Hiàba szòlsz,nèznek rád mint borjù az ùjkapura.Csodálkoznak h ennyire hallani mindent.
Ök jöttek társasházba,vannak alapdolgok amiket jò betartani.Normális ember ezzel tisztába van.Ök a öskorbol jöhettek,gondolom családiházbol,elég fiatalok.Hangosan élnek és nem értik mi ezzel a baj.
Kevés a kulturált ember sajnos,akiben még megvan a tisztelet mások felè,aki képes ugy élni h életmódjával nem zavar másokat.
Ez lenne a kulcs.Már 1 szer költöztünk ilyen debilek miatt,de most nem fogok.Egy a baj,ha en dübörgök kopogok hangoskodom a mellettem levö isszs meg a levèt,pedig ö semmit sem ártott nekünk.
Kelepce ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!