Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti éreztétek a horvátorszégi...

Ti éreztétek a horvátorszégi földrengést?

Figyelt kérdés
Én igen. Zala közepén.

2020. márc. 22. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is éreztük, panelban fenn a 8.-on. Az ágyban feküdtem, már ébren voltam, a feleségem félálomban feküdt mellettem. Mikor elkezdődött, mindketten kölcsönösen arra gondoltunk, hogy a másik löködi az ágyat. A feleségem rám is szólt, hogy ne lökdössem már, én pedig mondtam, hogy nem én löködöm. Erre ő is felült, akkor erősödött meg a rengés, pár másodperc múlva mindketten átszaladtunk a gyerekekhez, hátha menekülni kell, de szerencsére nem kellett.

Ez volt 6:20 és 6:30 között. Később, kb. 1 óra múlva megint volt egy kisebb rengés.

2020. márc. 22. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
#11-nek: akkor ti nem is ereztetek a hetorasat? Erdekes, itt, Ljubljanaban osszesen harom renges volt: egy 6:24kor, egy 7:01kor es egy 7:30 korul. A hatosagok szerint mindharom ugyanabbol a Zagrab melletti epicentrumbol szarmazott. Mi rendesen megijedtunk, aludtunk meg a ferjemmel.
2020. márc. 22. 15:12
 13/15 anonim válasza:

Pesten nem lehetett már érezni, jesszus... Tök mindegy, hogy Balkán.

Az epicentruma Zágráb mellett volt, 6.25-kor és 7.01-kor,majd utána több kisebb 3.6-os utórengés, azokból semmit sem.

Igazából itt lakom Lentiben, szerintem én az elsőre ébredtem, én éreztem, nagyon durva. Meg rengetegen írták ki Facebookra is, szüleimet megkérdeztem, azt momdták, semmi meg idiótká az emberek, kitalálják... Aztán a 7.01-es fent voltam, nem éreztem semmit..

Meg egyébként ez még azelőtt volt, hogy megírták volna az újságok. Szóval azért, ha ilyen messze ennyire durva volt, akkor ott... Azért a majdnem 6-os az durva. A másodikból semmit sem...

2020. márc. 22. 19:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok.

Én nagyon halványan éreztem valamit 7 óra körül, de nem tudtam eldönteni, hogy ez most valódi, vagy csak képzelődök. Ezek szerint valódi volt.

2020. márc. 22. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Bükfürdőn voltunk barátnőmmel, de nem éreztük. Pedig Szombathely nincs is messze...
2020. márc. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!