Hogy lehet olyan baromságot mondani, hogy nem lesz por a szobában ha nem vagyok ott?
Kérdezi az egyik ismerősöm mit csinálok, mondom neki takarítok. Erre mondja, hogy minek,mikor a héten dolgoztam akkor mitől van kosz. Kérdezem mert neked nem poros a polc, asztal? Azt mondja hogy nem.
Most ez komoly?? Mindenki megbolondult? Szóval aki napközben nincs otthon annak nem porosodik a lakása és felesleges takarítani. Unom már ezt a sok barmot.
Ja akkor már takarítani se kell. Értem.
#1: Miért ne lennék jól? Csak unom,hogy mindenki mindenbe beleköt. Én jobban érzem magam, ha tisztaság van. Nehogy már ez is baj legyen.
Akinél meg sosem kell port törölni,vagy porszívózni az örüljön neki.
És mi a magyarázata arra, hogy a lakatlan épületek, házak, pincék mind porosak?
Valószínűleg az ismerősöd szellőztetni sem szokott. Nekem ha nyitva az ablak, fel nap alatt ül a por a polcon..Egyéb esetben kb. 1 nap alatt
Nincs karanténban. Gyárban dolgozik.
Nekem egyelőre home office van, de már szinte semmi munka.Gyanítom április fizetetlen szabadság lesz, ha ki nem rúgnak. Erre is elmondja ezerszer, de jó nekem, mert én otthon semmit nem csinálok, nem kell dolgozni, folyton gúnyolódik rajtam. Az nem jut el az agyáig, hogy nem fogok fizetést kapni és nem jó kedvemben vagyok itthon :( Teljesen kivagyok már.
Nem tudom ő mit csinál. Egyikünk sem panelban lakik, de pl ha 2 hétig nem törlöm le a fehér asztalt a szobában, persze azon nem látszik messziről sem, viszont a rongyon vastag porréteg lesz ha takarítok. Nem azért mert disznó módjára élek, igyekszem tisztán tartani a házat, de porosodik minden.
Nála nem. Jó neki. Nem is válaszolok neki már mert néha olyan baromságokat tud írni, hogy csak felhúzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!