A társasházhoz tartozó kis kert az közös "tulajdon", nemde?
Sziasztok. Társasházban lakunk, immáron 4 éve ugyanott. Van 1 2 szintes mélygarázsunk, illetve egy közepes méretű kert, ahol van 1 hinta meg csúszda, plusz padok.
Na már most mi eddig párommal mindig lejártunk a kertbe napi kb 1x cigizni, estefelé munka után. Soha senki nem volt lent. Most hogy fennáll ez a sajnálatos helyzet, hétfő óta mindketten home officeban dolgozunk és ebéd után néha (nem mindig) lemegyek elszívni egy cigit. Azonban a sulik is bezártak és most hirtelen tele van gyerekekkel a kert.. Én nyugisan leültem egy padra, távol tőlük és elszívtam egy cigit. Mindig van nálam hamus, sose dobálom el a csikket, semmi ilyesmi. Erre lejött egy anyuka ránézni a gyerekére, majd odajött hozzám hogy mégis hogy képzelem hogy itt cigizek, hisz itt gyerekek vannak és hadd játszhassanak már nyugodtan, nem akar többet meglátni itt bárkit cigizni (???) stb. De kritikán aluli stílusban, iszonyat paraszt volt és követelőzött. Hát nekem erre a stílusra nagyon bedurrant az agyam, ugyanis a kerthez pont annyi jogom van, mint neki, amit meg is mondtam, továbbá mérgemben hozzávágtam, hogy nem az én bajom hogy ő nem tud mit kezdeni a kölkével és inkább lehajtja a kertbe egyedül, de emiatt ne engem ba*szogasson és a gyerekének parancsolgasson meg őt utasítgassa, ne engem, ugyanis nem az anyám. Köpni-nyelni nem tudott és persze még ő volt megsértődve, hogy majd a közös képviselőnek szólni fog.:D:D
Most őszintén, mit kellett volna egy ilyen helyzetben reagálni?
Mi azóta is (mondjuk ez tegnap délelőtt volt) ugyanúgy lejárunk 1-2x, bár ezt a hisztérikát nem láttam azóta se szerencsére. A társasház tartozó kert használat pedig mindenkit megillet, nem...?
Köhögted volna pofán a rohadt kölkével együtt...
Velem is addig szórakoztak a közös udvaron, amíg kertészkedés gyanánt fel nem szórtam az egészet marhatrágyával. Rohadjon meg az összes ilyen szutyok. Szüljön magának, ne a világ nyakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!