Hogyan szokjak vissza a magyarországra?
4év Salzburgi élet után haza megyek, van dolgom otthon és szeretnék is, barátom 1éve vár már, unja már a 1hetet ő 1hetet én nála dolgot, amit megértek.
De otthon annyira lemaradott az élet, meg a társadalom..
Jaj ettöl félek,hogy vagy én is egy bunko zombi leszek idővel vagy mindig morogni fogok.
2-3évre tervezek haza menni,(ingyenes mesterképzésre,+ jogsi,talán munkaügyiben C kategorit is) utána újra kijönnék de akkor már a párommal😊
Járt már valaki így?
Nem veszem fel a negativ honfitarsaim kommentjet.
Puszi
Kedves leszek es jo lesz minden.

Fu de gáz vagy kérdező. Tényleg csak élősködni jönnél haza, maradj kint, remélem elutasitanak mindenhonnan, ami államilag támogatott képzés.
Amugy meg miért egy magyar forumon vagy fent, ha ez a velemenyed, miert nem osztrak forumon? Ja, gondolom a nemettel hadilábon állsz. Szánalmas vagy.
Mivel magyarorszagra megyek vissza Ausztriabol, igy az ott eloket kerdezem, hogy az ertelmesebb peldanyok hogyan turnek el olyanokat mint pl te kedves utolso.
Remelem pont a te csaladod adojabol fizetik a kepzeseim.❤

De sok az irigy ember istenem! 😂
Ha jót akarsz tényleg nem jössz vissza, magad miatt.

Nem tudom hol látsz itt irigy embert :)
Senki nem irigy a kérdezőre, durva is lenne ha egy ilyenre irigykedne bárki is. Nem azért "bántják", hanem mert suttyó és rettentően ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!