Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket zavar a hangos zene?

Titeket zavar a hangos zene?

Figyelt kérdés

A szomszédom szeret hangosan zenét hallgatni, illetve itt a lakótelepen többször is tapasztaltam már, hogy hangosan hallgatnak zenét a szomszédok, ugye főleg ez nyáron halasztatódik inkább.

Ezzel nem is lenne bajom, ha minőségi zene lenne, illetve jó minőségben szólalna meg a zenei mű.

Ha valami általam kedvelt zene lenne (pl. jazz, blues, klasszikus) és McIntosh monoblokkok lennének a B&W hangfalak elé kötve, akkor egyáltalán nem zavarna, sőt, átmennék hozzá, hogy adjon rá hangerőt! De sajnos nem ez a tapasztalat.

Az ízléstelen és rossz hangminőségű zene pedig iszonyatosan zavaró szerintem!

2020. febr. 21. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
A szomszédaim két féle stílust szoktak max hangerőn hallgatni: tuc-tuc zenét meg cigányzenét. Mondanom sem kell, hogy nem értelmiségiek a "kedves" szomszédok.
2020. febr. 24. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen zavarna, főleg, ha pihenni szeretnék, mondjuk éjjel. És ez lehet általam szeretett zene is. Otthonomban akkor, mikor ÉN akarom és amit ÉN akarok, ne erőltesse rám senki a sajátját. Kulturáltan is lehet zenét hallgatni. Egy-két házibuli, oké, még becsúszhat, de csak bizonyos ideig / házirend /.

Minőségi zene: olyan nincs, a zene csak az emberi szórakozás egy formája.

Amúgy is mindenkinek más az ízlése, én speciel nem csípem se a jazzt, se a bluest, igaz, a mulatóst sem.

2020. febr. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!