Érdemes úgy külföldre költözni, hogy itthon van saját lakásom?
Figyelt kérdés
Tegyük fel keresek nettó 200k-t, van saját lakásom pesten, rezsi stb lejön belőle, marad 120k élni /nyomorgni/.
Vagy, külföldre költözni, kiadni pár évre a lakást, amíg nem biztos az életem kint, majd eladni.
Okoskodó kommentek nem kellenek, hogy tanuljak informatikusnak, vagy menjek el kőművesnek, mert úgy többet keresnék.
2020. febr. 9. 16:10
11/13 A kérdező kommentje:
Rezsi 40 + telefonszámla 5-6k, kocsi fenntartása 30k (erről le lehet mondani, de nem adnám el ha már megvan) + esetlegesen bérlet 10k
2020. febr. 9. 17:37
12/13 anonim válasza:
Én kimennék a helyedben. Bár az én párom jól kereső informatikus. :) De így is tervezzük, hogy ha később több megtakarításunk lesz, veszünk egy mediterrán országban egy lakást magunknak, és az év tetszőleges részét ott töltjük majd, mert imádunk ott lenni. :) Igaz, mi így is határ mellett élünk, és a fél életünket a határ túloldalá éljük. Magyarország silány és unalmas hely.
13/13 anonim válasza:
Ha vagysz ki, a legjobb idoszak a kiprobalasara. Ha mar lesz csaladod, nem fogsz tudni ugralni. Oszinten? Anyagilag rohadt jo dontes lenne. Nekunk is ki volt adva a lakasunk otthon, amig kint dolgoztunk. Ahhoz a penz hez amit hozott egyaltalan nem kellett hozzanyulnunk. Plusz mivel kint sajat lakast bereltunk, ami dragabb volt, Otthon meg adokotelezettsegunk sem keletkezett. Angliaban raadasul lehet ugysekedni, pl kiveszel egy 3 szobas lakast, amibol ketto szobat kiadsz, igy a fizud nagy reszre is megmarad. Ha csak par evrol is van szo, tobb millioval terhetsz haza, plusz vilagot lattal, megismertel uj kulturakat, embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!