Mi erre a jó megoldás? Szóljak vagy ne szóljak?
Sziasztok!
A környékünkre költözött (szerintem tavaly) egy nagyon nem normális család. Talán a szomszéd utcában laknak.
Ahogy leesik 2 cm a hó, apuka az autó után köti a szánkót és az utcán húzza végig a visítozó gyerekeit. Kb 1,5-2 órán keresztül.
Az autóm kint állt a kapu előtt (ahogy pár szomszédé is) és a szánkó ide-oda mozgott, kisodródott.
Az anyagi kár sem vicces, de a csúszós úton baromi balesetveszélyes egy másik autósnak pl., aki a sötét utcán mögöttük megy vagy elmenne mellettük autóval.
Nem én akarom 1x kivasalni a gyerekeit és feltètelezem, hogy más sem szeretné.
Ha esik a hó, inkább már beállok a kocsival, mert tuti megjelenik ez a barom a terepjárójával és ide-oda csapatja a szánkót az utcában.
Mi a teendő ilyenkor?
Lefénykepezed,
Bemesz a rendörsegre es feljelentest teszel.
Ekkor mar kötelesek az ügyet kivizsgalni.
Balesetveszelyes, a biztosito sem fizet ilyen esetben.
Némarendőrség, te eszméletlenül ostoba vagy. Már akkor sejtettem, amikor más kérdések alatt olvastam a hozzászólásaidat, de most már 100%-ig biztos vagyon abban, hogy retardált vagy.
A többieknek köszönöm, most egyelőre elolvadt az a kevés is ami leesett, majd ha aktuális lesz, akkor intézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!