Ti hogy tudtok panelban nyugodtan élni?
A10-es voltam, laktam panelen kívül kertes házban is. Igaz, kertesben is van zaj, de mégis sokkal jobb a kertes ház, mert nincs 2-4 falszomszédod, van egy kis udvarod, gyeped, tavasszal, nyáron kiülhetsz.
A panelben az is rossz, hogy ha nem bírsz valakiket és kerülnéd őket, akkor is összefuthatsz velük a házban. A kertesben a szomszédod méterekre van.
Mindez szerintem. Mert van, aki kifejezetten szereti a panelt, akármi is van és soha nem élne máshol, mint panelben. Van ilyen, elfogadom.
Aterzem, mert ugyanebben a helyzetben vagyok. Kb 4 eve nem aludtam vegig egy ejszakat, mert valaki allandoan csapkodja az ajtokat stb.
Sajnos ez egyre rosszabb lesz, mert ma mar arra is ugrok, ha valaki eltusszenti magat a mellettem levo lakasban.
Az tuti, hogy ha egyszer el tudok innen koltozni, a kovetkezo lakast totalisan lehangszigetelem.
14-es, én is menekülnék a helyzetből, már 6 éve gyűjtök kertes házra, gyűlt is a pénz, de ahogy az árak alakultak (emelkedtek), úgy döntöttem, hogy más irányba indulok tovább, de a végén akkor is meglesz az a kertes ház, viszont akkor már nem itt.
A lakás leszigetelése nem biztos, hogy a várt eredményre vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!