Illik ilyet lakótárssal?
Ha amúgy sose beszélek szinte a lakótársammal, akkor illik megkérdezni valamit csak "saját érdekemből"?
Például ha nincs itt de szerettem volna kimosni a ruháim, viszont a szárítón vannak a ruhái a szobájában, illik megkérdezni, hogy kihozhatom-e a szárítót? Persze ha amúgy szépen összehajtva letennèm a ruhàit az àgyra vagy valami.
Ő már volt, hogy elkérte tőlem a szárítót mikor neki kellett én meg épp nem voltam otthon.
A másik dolog: vizsgaidőszak lesz, most hazament szüleihez, nem tudom mikor lesznek vizsgái vagy mikor lesz itt.
Bunkóság lenne megkérdezni, hogy mikor jön legközelebb vagy hogy itt lesz-e jövő héten?
Egyrészt a szárító miatt, másrészt meg tudnàm, hogy mikor lehetnék kettesben a párommal.Vagy ha úgy alakul, hogy a párom erre jár amikor én is( nem leszek itt minden nap), akkor lehetünk kettesben és ha szeretne feljönni vagy nem én mennèk hozzá, hanem ő jönne, akkor lenne alkalom.
Egy szót se beszéltem a héten a lakótárssal, előtte is ritkán. Tavaly jól elvoltunk de idén elég antiszociàlis, másokkal is, nemcsak velem.
A ruhái már biztos megszáradtak, mert szerda este mosta ki. Meg ő is volt màr, hogy a szobámba bement, engedéllyel és úgy vitte ki.
Szóval akkor nem lenne bunkóság részemről?
Dehogy bunkóság. Ezek tök természetes kérdések ha az ember együtt lakik valakivel. Akkor is ha nem szoktatok beszélgetni.
Simán felhívod, hogy "hello xy, bocsi a zavarásért kettő gyors kérdésem lenne: 1, kihozhatom e a szárítót a szobádból, 2 tudod e esetleg mikor jössz haza legközelebb vagy ha még nem, mikor kiderül a programod dobnál-e egy üzenetet, mert akkor úgy tervezném én is a párom látogatását. Köszi szépen és előre is kellemes ünnepeket"
Ez már nem az első kérdés itt az albikban a szárítóról.
Én már beinvesztáltam volna magamnak 2500-3000 Ft-ért egy saját szárítóra és a gond letudva.
A barátom meg a lakótárstól függetlenül jöhetne, a szobám ajtaja legfeljebb be lenne zárva. Elvégre az is él szexuális életet, akinek 0-24-ben a lakótársa ki se mozdul.
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy mindezt a lakótárssal megbeszéld, akkor a 3-as által írottakat mondd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!