Miért kell mindenkinek a saját háza elől a havat eltakarítania?
Figyelt kérdés
Arra hivatkoznak h csúszik az út... úristen. Meg, h büntetnek ha nincs a ház előtti útszakaszon eltakarítva a hó. Felháborítónak tartom eme felfogást. Ha valakinek nem tetszik a hó, takarítsa el, de ne kötelezzenek erre minden háztulajdonost. Az is tök rossz, h nem lehet jégkorcsolyával menni munkába mert egy gramm jeget nem hagynak az emberek. De ez mellékes, gondolom azért lapátolják mert szeretik csinálni vagy nincsen jobb dolguk és ezzel lefoglalják magukat. Leesik egy kis hó és mindenki egyből havat lapátol. Nektek mi a véleményetek eme viselkedésről?2019. dec. 3. 19:20
21/24 A kérdező kommentje:
#13 Nekem teljesen mindegy hogy kitöri e a nyakát vagy sem! Abszurd példa de tényleg nemérdekel, h mi történik a közterületen. Foglalkozzon vele az, akit ez érdekel
2019. dec. 4. 15:11
22/24 anonim válasza:
Az ilyen buta ember csak az erő nyelvén ért, és csak a saját kárából képes tanulni. Tedd meg a közösségnek azt a szívességet, hogy összetöröd magad egy hanyagságból csúszósan hagyott terepen, - mert te csak ennek hatására vagy képes "megvilágosodni"!
23/24 anonim válasza:
Az nem merül fel bennetek kérdésként, hogy a közútkezelők felelőssége miért csak az autóutakra terjed ki, a járdákra miért nem? Tehát, hogy oké, hogy legyen csúszasmentes a járda, de az miért a 80 éves néni felelőssége lenne? Ja mert ott lakik? Van telekhatár. A jarda nem az övé, tényleg mi köze hozzá?
És csak úgy megjegyzem nálunk pl. közintézmények előtt nincs letakarítva a járda, de a lakóházak előtt igen. Még soha egyszer sem hallottam arról, hogy valaki kártérítést kapott volna azért mert elesett a jégen és eltörte valamijét.
24/24 anonim válasza:
Ha kertes házban élnék, a saját érdekemnek is érezném, hogy eltakarítsam a havat a portám elől, ha letapossák, és jégpályává változik, akkor én ugyanúgy összetörhetem magam, mint egy véletlenül arra járó idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!