Tényleg ilyen jó lenne Budapest? Vagy ez csak rózsaszín köd?
Nyilván nem teljesen hawaii, dizsi, napfény az egész, megvannak BP-nek az árnyoldalai. Az utcák tisztasága olykor tényleg hagy kívánnivalót maga után, a forgalmas útvonalakon közlekedő buszok-villamosok tényleg mindig tömve vannak, valamint bunkó járókelővel, vagy kéregetővel is gyakrabban futhatsz itt össze, mint vidéken.
De aki Pestet ezek miatt már a pokol tornácának állítja be, és fennhangon hirdeti, hogy mekkora egy szar hely ez a város, azt csak sajnálni tudom.
Teli van egy csomó gyönyörű parkkal, sétálóutcával, kilátóval, hangulatos beülős helyekkel, programlehetőségekkel, valamint az álláskeresőknek is itt van a legtöbb esélye elhelyezkedni.
Én azt mondom, a hibáival együtt kell szeretni ezt a helyet.
Én sem vagyok még olyan régóta állandó BP-i lakos, még csak pár hónapja költöztem fel ide végleg, de egyelőre abszolút nem bántam meg.
Ha bírod a tömegnyomort, a bezártságot és partiarc vagy, akkor talán.
Mondjuk én nem is tudom, hogy Budapesttel, mint várossal is van-e bajom, mert alapvetően szenvedek egy ekkora városban. Bécsben se lennék jól.
Ha elviseled, hogy pl egy Corvin-negyednél akkora tömegnyomor van, hogy sodornak, de pl fa semmi, akkor lehet Neked való.
Munkalehetőség az itt van, az ország vízfejű.
már hosszú-hosszú évek óta élek Budapesten sajnos. Hiába nem lakok bent a belváros kellős közepén, mégis inkább, ha tehetném egy csendes kis városkába,faluba mennék Pest helyett. Leginkább az a zavaró az egész városban, hogy néhol annyi ember van, hogy mozdulni is alig bírsz, na meg “zajos”, de azt egy idő után megszokja az ember. Meg persze a tömegközlekedés az egyik legrosszabb, egyszerűen vannak szituációk, amikor alig lehet elviselni az embereket és nagyon koszos.
Egy próbát mindenképp megér, de azzal számolj, hogy ahhoz hogy kifizess egy albérletet mélyen a zsebedbe kell nyúlnod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!