Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd néni az agyamra...

A szomszéd néni az agyamra megy, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
A szomszédom 80 éves el múlt eléggé szenilis, sokat beszél és teljesen összefüggéstelenül, mindenki gonosz a számára még a saját lánya is. Hiába jár hozzá ápoló akkor is engem csesztet az utóbbi időben minden nap. Eddig csak nagy ritkán csöngetett be, ki panaszkodni magát meg ha kellet valami akkor meg kért rá hogy intézzem el. Amúgy nem volt rá időm mert reggeltől estig dolgoztam. Most viszont itthon vagyok Gyes-en egy 2 hetes pici babával és minden nap fel hív hogy kell neki valami, meg valamit el kell menni be fizetni, stb. A minap nem tudtam fel venni a telefont mert cicizett a baba és szüntelenül hivogatott telefonon vagy 5ször egymás után, majd még egy idegen számról is. Ma még dél sincs, de már hív, hogy vegyek neki zsömlét meg menjek el a bankba. Mondtam hogy egyedül vagyok a gyerekkel ha később megyek a városba, akkor hozok hamarabb nem tudok. Már komolyan kikészit, de nem ért a szép szóból. Elég nekem ha ki főzök magunkra, meg rendezem a gyereket. Igyis alig alszok, olyan vagyok lassan mint egy holt kóros még ez a néni is a fejemre mászik mivel tudja hogy itthon vagyok. De inkább szeretném az időmet és az erőmet a gyermekemre és a férjemre fordítani, mint minden fütyre ugrani valakinek. De hogy értessem ezt meg vele?

2019. nov. 15. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd fel a telefont neki vagy tiltsd le, az ajtót meg ne nyisd ki neki.

Én a lányát keresném fel mellesleg, hogy valamit csináljon már, mert azért ez így durva.

2019. nov. 15. 13:13
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez most egy hete megy így kB, amióta kórházba volt. Mint írtam azelőtt csak néha csöngetett át, egy hónapban egyszer kétszer, max hoztunk neki egy két zsugor vizet ha voltunk bevásárolni, ennyi. De most minden nap kell neki valami.

Eddig anyukám itt volt segíteni nekem amíg helyre jövök, most viszont egyedül vagyok. Mondtam én neki, hogy most nem tudok mert a gyereket etetem, altatom, sír, gyenge vagyok, nem érzem jól magam stb. Akkor az a válasza, hogy nem most, majd ha lesz időm. Meg már olyanokat mond, hogy ő majd engem megfizet meg a lánya is ha haza jön 😳🤯🤯...

Szó se volt el kapatásról, egyszerűen egy pofátlan vén asszony

2019. nov. 15. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is csak azt tudjuk írni, hogy ne csicskulj be neki, és tiltsd le az összes telószámot, amiről próbálkozik. Ennyi.
2019. nov. 15. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
14: És akkor mért egy frissen szült kismamánál próbálkozik?:)
2019. nov. 16. 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:

12: Azt te döntöd el, mit adsz neki és abból mit szivességből és mit pénzért. Ha nem mondod meg világosa,n hogy a vizet szivességből vállaltad és nem vársz érte semmit, viszont ezt meg ezt pénzért sem vállalod, mert nincs rá kapacitásod, nem akarod, stb., akkor honnan tudná?

Az emberek általában arra figyelnek, amit mondani akarnak és nem arra, amit a másiktól hallanak, ezért ezt többször is le kell szögezni, ha szükséges. Te is főleg arra figyelsz és arra emlékszel ezekből a történésekből, amit mondani akartál volna.:)

2019. nov. 16. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!