11/22 A kérdező kommentje:
10# 😂😂😂😂😂😂😂
2019. nov. 2. 19:25
12/22 A kérdező kommentje:
#9 Köszönöm a biztatást!:)
2019. nov. 2. 19:26
14/22 anonim válasza:
Gondolom láttál 1-2 orosz filmet és elragadott a feeling:)
Azért a filmek nem a valóság.
15/22 anonim válasza:
Az oroszok közül nyilván sokan szeretnének Moszkvában élni. Közép- és ny-európai ember számára meglehetősen idegen környezet a ritkás beépítettség, a százméter szélességű utcák, a rendkívül hirtelen (akár órákon belül) változó időjárás és más egyéb miatt. Az orosz kultúra elsősorban a múzeumokban, templomokban, színházakban sűrűsödik.
17/22 anonim válasza:
A közbiztonság azért hagy némi kívánnivalót maga után:
18/22 anonim válasza:
Csúnya, szürke, koszos volt szovjet betondzsungel. Pedig nekem a hidegebb idővel semmi bajom. Olyan mintha megállt volna az idő a 80as évek elején ott.
19/22 anonim válasza:
Gimnáziumban orosz volt a második nyelvem.
(22 éves vagyok. Nem a kommunizmuban erőltették rám. Én választottam)
Plusz voltam már kint Moszkvában.
Nagyon ronda város. Van 1-2 szép környék, amiket többnyire a képeken látsz. Ha csak az lenne, akkor nagyon szép város lenne.
... de ha csak egy picit is kimész a belvárosból lényegében egy putriba érkezel, óriási nagy panel rengetegekkel. Amiket a mai napig építenek.
20/22 anonim válasza:
Biztosan szeretne közelebb kerülni Leninhez.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!