Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek ha a szomszéd...

Mit tegyek ha a szomszéd folyton rendőrt hív?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éve lakunk itt, azóta ugyanaz a szomszéd. Mindig tartottunk 2-3 hazibulit évente, de sosem volt panasz, sem részéről, sem a többi szomszéd részéről.

1 éve azonban a szomszédnak mániája lett, hogy minden buli alkalmával hívja a rendőrt. Nem szól, hogy halkítsuk le, rögtön rendőrt hív. Legutóbbi alkalommal szombaton 9 órakor hívott rendőrt 10 tizenöt éves gyerekre akik nem is buliztak csak zenét hallgattak és beszélgettek.

Mit lehetne ezzel tenni? Akármit néztem, csak arra találtam infót, hogy a hangos szomszéddal mit lehet tenni, arról hogy ezzel mit lehet kezdeni nem találtam semmit.

Két egymás melletti kertes házról van szó, mindkettő újépítésű, vastag hangszigetelő falakkal. Bármi ötlet mit lehetne tenni? El vagyunk keseredve, hogy nem tudunk izgulás nélkül szórakozni, mert bármelyik percben érkezhet a rendőr..

2019. okt. 21. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Nekünk anno a kutyák miatt balhézott a szomszéd, mondjuk rendőrt mi hívtunk, mert rongálta a kocsit, meg a lakásajtót

Egyszer hajnali 5-kor arra ébredtünk, hogy annyira veri az ajtót, hogy majd beszakad, be akart rontani a lakásba, mondván ugatnak a kutyák.... egy probléma volt, kutyák aludtak, dörömbölésre keltek fel, de annyira megilletődtek, hogy nem ugattak. Vénasszony csak hajtogatta, hogy ugatnak, pedig ott voltak az orra előtt.

Ekkor figyeltem fel rá, hogy az utca felöl hallatszik kutyaugatás, szomszéd kutyái ugattak, másik lépcsőház, de egész őszintén, egy forgalmas út mellett lakunk, ha nem kerestem volna az állítólagos kutyaugatás forrását, fel se tűnt volna, mert nem érte el az ingerküszöbömet. Kb pár vakkantás volt, és ismétlem, egy forgalmas út mellett lakunk, akkoriban szigetelés se volt még, régi nyílászárók, vasút pár száz méterre... nem mellesleg az egyik szomszédnál igen gyakori hangos tüc-tüc (80 kgos tömörfa ágyam meg a konyhaszekrényben a csészék vibráltak) ill a másik szomszédnál folyamatos bútorborogatós üvöltözések.... de mi voltunk a rossz szomszédok, mert ugattak a kutyák, akkor is, amikor nem ugattak ill akkor is, amikor 2 hétre másnál hagytuk őket (teszteltük a szomszéd vénasszonyt - kétszer dörömbölt közben, hogy kussoljanak a kutyáink), Szóval nem mindig az a hülye, aki állítólag hangos.

2019. okt. 22. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
12-es, tök jó hogy bepötyögted ide a saját bánatodat, épp csak semmi értelme nem volt, mert egyrészt nem ez volt a kérdés, másrészt a kérdező maga is azzal kezdte, hogy ők buliznak-zenélnek 15 éve, és kizárólag ekkor lesz ingerült a szomszéd. Máskor, ha valami ennyire kikívánkozik belőled, írj ki róla saját kérdést.
2019. okt. 22. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
13, azt is leírta, hogy a rendőrök szerint nem csendháborítás, amit csinálnak....erre mindenki jön, hogy neki kell alkalmazkodni... nem, nem kell, ha normál zajok vannak, zenehallgatás normál hangerőn és vendégek fogadása normális emberi igény, ha nem vadállat módjára csinálja...és ha a rendőrök szerint rendben van minden, akkor igenis a szomszéd a hülye. Ha pedog nem lehet vele beszélni, akkor birtokvédelem és zaklatás miatti feljelentés.
2019. okt. 22. 23:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!

Egészen elszomorít, hogy mindenki azt gondolja, hogy csak velünk lehet a baj.. nem csak bulik alkalmával volt baj a szomszéddal, volt olyan hogyha átment az öcsém focilabdája fogta és átdobta az erdőbe.. valamint a szüleim sokkal több, és durvább bulikat tartottak régen, még is csak mostanában jutott eszébe, hogy ez zavarja őt.

Én úgy gondolom, ha csak őt zavarja(aki egy 45 éves pasi aki nemrég házasodott) a másik kisgyerekes szomszédot, és a szemben lakó idős házaspárt nem, akkor nem velünk van a baj.

A kérdés nem az volt, hogy miért vagyunk bunkók meg vandálok azért mert néha kicsit hagosabbak vagyunk az átlagnál, hanem az, hogy a szomszéddal mit lehetne tenni. Köszi azoknak akik normálisan válaszoltak :)

2019. okt. 24. 21:10
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Te meg hívd ki rá a mentőt hogy megőrült.
2019. okt. 25. 01:34
 16/16 anonim ***** válasza:
5%

7-es válaszoló vagyok. Labda hozzánk is átjön. Át nem szúrjuk mi sem de jó messzire elrúgjuk az úton. Nem egyszer tett tönkre frissen kikelt virágot. Gyerekek az útról zuzalék köveket dobtak a veteménybe. Bement egy nagy kő a kapálógép kapatagjai közé. Gyerekek ki vannak tiltva a kertből. Ahova a szomszéd vendégei le szoktak parkolni előttünk, be lett ültetve sásliliommal, nőszirommal. Parkolásnak vége. Pennys plüssjáték pontokat, Lidl es stikeez figurákat nem kapnak.Úgyhogy szerintem, amit tenni lehet, örülni hogy a labdát épen visszakaptátok, és meggyőzni a szomszédot, hogy a rendőrségnek van fontosabb dolga, minthogy ilyen ügyekben

jöjjön ki. Mi jelentgetés nélkül megoldottuk, hogy szomszéd behúzza fülét farkát, sőt a nagyobbik gyerek iskolát

is váltott, mert az egyik tanár jó barátunk, és szóltunk neki a gyerek "érdekében" hogyha kétesre áll, akkor legyen neki nyári programja pótvizsgára készüléssel.

2019. okt. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!